fbpx
13 C
Kecskemét
2023. június 4., vasárnap

FRISS HÍREK

„Bemutatjuk a Fidesz hazugságait”

A címben szereplő felütéssel hozta el Kecskemétre is vándorkiállítását a Jobbik. A Deák Ferenc téren felállított molinókon a kormánysajtóban megjelent néhány hazug állítás és helyreigazításuk szerepel. A tavalyi országgyűlési választás előtt mindent bevetettek a párt és Vona Gábor lejáratására. Többek között ezekből szemezgetett a Jobbik, amikor elkészítette a molinókat. De nem csak ezekben az időkben kaptak támadásokat.

Mi is írtunk már arról, hogy milyen módszereket használ a kormánysajtó az ellenfelek befeketítésére.

Valamint hétfőn is sikerült beleszaladni a Fidesznek és sajtójának egy újabb füllentésbe, amelyet éppen a Jobbikkal szemben követtek el.

Megírtuk, hogy mindkét párt azt kommunikálta, hogy ők adták le elsőként az EP választással kapcsolatos, az induláshoz szükséges ajánlásokat. Most már tényszerűen állítható, hogy a Fidesz és médiája tévesen állította, hogy ők voltak a gyorsabbak. A Nemzeti Választási Iroda közölte: a Jobbik volt az első, amely leadta az íveket.

Hasonló cikkünk:  Hogyan érdemes a horgász sátrak között választani?
Hasonló cikkünk:  Táncsicsos diák: Igenis el kellett hagynom a koleszt

Információink szerint a Jobbik képviselői már előbb ott voltak a leadásra várva, utánuk érkezett a Fidesz. Forrásunk szerint egyértelműen zavartság látszódott a kormánypárti arcokon. Ha már nem sikerült beelőzni a Jobbikot, a sajtójukkal megpróbálták a győzelmet elhitetni.

Egyébként semmi jelentősége nincs, ki adja le elsőnek az íveket. Nem ezek alapján dől el a választás. A pártok mégis – valószínű presztízsből – szeretnek ebben versenyezni egymással.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...