fbpx
5.8 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Hatalmas leépítésre készül a Mercedes?

- Advertisement -

Szép csendben hatalmas leépítésre készülhet a Mercedes – írja a Portfolio, a német Manager Magazinra hivatkozva. Az eredeti cikk szerint a Daimler mintegy 6 milliárd eurós megtakarítást szeretne elérni 2021-re.

A német lap értesülései szerint ezért 10 ezer embert terveznek elbocsátani, ez a teljes munkaerő 3%-a – teszi hozzá a Portfolio. A lap emlékeztet: már februárban, a legutóbbi számok ismeretében, azt mondták a vállalatnál, hogy muszáj lesz faragni a költségeken. Az üzemi eredmény ugyanis 22%-kal csökkent, aminek több oka is van – írja a magyar gazdasági portál. A Daimler nem kívánta kommentálni a Manager Magazin értesüléseit.

Egyébként a BMW is a nadrágszíj meghúzására készül. A bajor autógyártó 2022-ra 12 milliárd eurós megtakarítást szeretne elérni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...