Kisgyermekeket zaklatnak terroristás szórólappal

forrás: verywellfamily.com ( illusztráció )

Saját esetét ( illetve gyermeke esetét ) mesélte el a sárbogárdi Orosvári Zsolt. Ő az, aki korábban kórházi ágyakra gyűjtött, hogy az anyukáknak ne a földön kelljen gyermekük mellett aludniuk. És ő volt az, akinek az ágyait visszautasították, mondván nem felelnek meg az előírásoknak.

Szóval Orosvári így meséli a történetet saját Facebook oldalán:

„A 3 éves kislányomnak a kerítésnél, egy idősebb nő azt mesélte, hogy „tudod-e kislányom, hogy terroristát fogtak Magyarországon?” Amikor a feleségem odament, neki is elmondta, és egy szórólapot akart átadni! Amikor meghallottam ezt, elzavartam. 30 méterre odébb egy kocogót állított meg egy másik nő ugyan ezzel! Ugyanúgy szórólappal. Ő el is vette! Felhívtam a rendőrséget, a megyei ügyeletet. Tudjátok mit mondtak? „Hogy ők most mit csináljanak ezzel”? Megkérdeztem a rendőrt, hogy ismeri-e az idevonatkozó jogszabályokat. Azt mondta, hogy nem. Amikor felhívtam a figyelmét, hogy a törvény bünteti a rémhír terjesztést, azt mondta, hogy hát akkor majd telefonál a járőröknek!

Hasonló cikkünk:  A magyar betétek csaknem 12%-ka külföldi bankokban van

Ma az egyik olvasónk azt mesélte nekünk, hogy a kecskeméti piacon is azt kiabálta valaki ma, hogy írja alá a papírt az, aki nem akar migránsokat. Úgy tudjuk, hogy az Orbán Viktort támogató papírt vitte oda az árusokhoz.