Működik már az intelligens parkoló kijelzője

A kecsUP legolvasottabb cikke a „A világ legdrágább kartonpapírja Kecskeméten látható” című írásunk. Ami egyrészt arról szól, hogy nem működik, rossz számokat mutat a Kálvin téri parkoló – működése esetén segítő szándékú – kijelzője. Másrészt arról, hogy – méltatlanul – kiszaggatott kartonlapokkal takarták el a megbolondult kijelzőt, holott az országos sajtó is erre a pilot projektre fókuszált az átadásakor, mert ez volt Magyarország első olyan parkolója, ahol kijelző mutatja a szabad helyek számát.

No, most végre lekerültek a kartonpapírok, mert megjavították azt, ami elromlott. Egyelőre még az önkormányzat sem tudja, mi volt a baj, de megkapják majd a választ. Mi az illetékes alpolgármestertől, dr. Homoki Tamástól ezt a választ kaptuk:

Hasonló cikkünk:  Csoportos létszámleépítés az STI Petőfi Nyomdánál, közel ötven dolgozó veszíti el munkáját

„A Városrendészettől kapott tájékoztatás szerint a szervizeléssel megbízott Vecosys Kft. a hibát elhárította, mostanra már frissült a rendszer, a Kálvin téri kijelző valós adatokat mutat. A pilot, azaz kísérleti projekt keretében működő rendszer meghibásodásának okáról írásban kapunk majd tájékoztatást. A társasággal közösen megtaláljuk annak a módját is, hogy a jövőben az esetleges meghibásodások elhárítása mielőbb megtörténjen.”