Orális szexszel visszaélő fideszes polgármestert keres a Jobbik

A Jobbik a következő közleményt juttatta el nekünk:

„Azonnal adjon válaszokat a Fidesz, melyik polgármestere érintett a brutális szexuális megaláztatásban!

A Jobbik felszólítja a Fideszt, nevezze meg melyik polgármestere vetemedett arra, hogy orális szexre kényszerítsen egy mélyszegénységben élő, kiszolgáltatott asszonyt. Nehéz megalázóbb esetet feleleveníteni, mint amit a sajtóhírek szerint az egyik „családokat támogató” kormánypárti polgármester művelt: szexuális szolgáltatást kért a nőtől, s cserébe azt ígérte, hogy a beteg gyerekének szükséges orvossághoz pénzt ad. A település első embere titokban videót is készíttetett az esetről, majd a pénzt megtagadta a nőtől, aki a rendőrséghez fordult. A bolsevik Fidesz perverz Döbrögijének gyalázatos tette rávilágít arra, hogy a kormánypárti kiskirályok mennyire tisztelik a magyar embereket és családanyákat, miként tartják markukban, és alázzák meg nap mint nap a legkiszolgáltatottabb honfitársainkat.

Hasonló cikkünk:  Direkt36: Kiszivárogtak az MCC luxusköltései

A Jobbik reméli, hogy a hatóságok ezúttal határozottan teszik majd a dolgukat, nem az ügy elkenésében lesznek érdekeltek, mint a vak komondor ügyében, vagy Pócs János – aki még csak bocsánatot sem kért – kazánba zárós eseténél. Vajon mennyi fideszesnek hencegett el a kormánypárti polgármester a szexuális megalázásról készített felvételével? Kik tudtak a brutális megalázásról? Lesz-e következménye ezúttal a Fideszen belül az esetnek, vagy ez is belefér náluk, ahogy Pócs János égetős akciója? A propagandasajtó vajon hírt ad-e erről a nem mindennapos kegyetlen esetről? Belefér-e a migránsozó, sorosozó, kormányéltető, családbarát hírek közé? Kezdeményezik-e a kizárását pártjukból, felszólítják-e lemondásra? Várjuk a válaszokat!

Jobbik Magyarországért Mozgalom”

A kép illusztráció.(independent.co.uk) Sajtóközlemény: Azonnal adjon válaszokat a Fidesz, melyik polgármestere érintett a brutális szexuális megaláztatásban!