Óriásplakáttal kocsikázik a Momentum Kecskeméten

Fekete-Győr András a Momentum elnöke és Cseh Katalin a Momentum EP-listavezetője a plakátautó előtt

A Momentum útjára indította plakátautóját, amely az EP választásig 50 nagyvárost és a környező kisebb településeket járja be. Fekete-Győr András, a Momentum elnöke szerint ez az uniós választás fontosabb lesz, mint bármelyik előtte, hiszen aki a Fideszre szavaz, az arra szavaz, hogy Magyarország ne kapjon több pénzt, mivel a pénzcsapokat Orbán Viktor miatt el fogják zárni. A Momentum viszont azért kéri a szavazatokat, hogy a források megmaradjanak és ezeket iskolákra, az egészségügyre és munkahelyekre lehessen költeni. Ezt fogják hangsúlyozni a plakátautóval. Amelyen ez az üzenet olvasható:

Naponta 2 milliárd forintot kapunk az EU-tól.

Ahol leparkolnak az autóval, ott egyben utcafórumot is tartanak, személyesen is beszélnek a választókkal, hogy helyben milyen területeken vannak problémáik, javaslataik.

Hasonló cikkünk:  A klímaváltozás sérti a magánélethez és a családi élethez való jogot - történelmi döntés Strasbourgban

Kecskeméten a plakátautó április 17-én járja az utcákat. 8 órától 16 óráig kocsikáznak vele, majd 16 órától 17 óráig leparkolnak vele a Malom előtt.