Hazánkat Európában tartani akaró Tisztes Polgártársaimnak!

0
forrás: hispantv.com

Ki ne kapta volna kézhez a Fidesz – KDNP hazugságát és félelemre uszító felhívását az Európai Parlamenti Választásra: TÁMOGASSUK ORBÁN VIKTOR PROGRAMJÁT, ÁLLÍTSUK MEG A BEVÁNDORLÁST!- mely hét pontjából az 1-től 6-ig hazugság, a 7. meg maguk fajta hazug- csalókat várják az uniós intézmények vezetői székébe.

Tények:

  1. Európa demográfiai adatok szerint a hullámvölgy legalján van a szaporodást figyelembe véve és a helyzet rossz irányban csak fokozódik. A gazdaság fenntartása érdekében szüksége van a fejlett államoknak új munkaerő betelepítésére. Egyrészt Közép-és Kelet Európából, így hazánkból is 600-700 ezer fő munkaerő emigrált fejlett országokba. Másrészt fogadják arab országokból, Törökországból és Afrikából az új munkaerőket. Csak Németországnak évente 180-200 ezer határon kívüli  új munkavállalóra van szüksége. Ez egy helyzet, olyan mint az időjárás, lehet szeretni, kedvelni, meg utálni is. Ettől függetlenül az időjárás olyan amilyen, mint a munkaerő vándorlás is.
  2. Orbán és csatlósai kb. 20.000 letelepedési kötvényest telepítettek be az országba, akik 300 ezer euróért letelepedési kötvényt vásárolni tudtak, ez volt az elsődleges cél. Ezzel az a probléma, hogy ahogy kiderült, vannak köztük ügynökök és bűnözők is, akik ezután szabadon járhatják Európát. A problémát tetézi, hogy a kormány a kötvényből befolyt összeget nem az államnak írta jóvá, hanem különböző jogcímeken külföldre offshore (pénzeltüntető, pénzmosó) cégekbe menekítette saját felhasználására, magyarán kilopták az államot, a magyar adófizetőket. Mert a kölcsönt vissza kell ám fizetni Neked és Neked mint adófizetőnek, tőkéstől és kamatostul.
  3. Magyarországot már annyian elhagyták, emigráltak, hogy Orbánék rákényszerültek több mint 80 ezer migránst betelepíteni, hogy az üzemek, vállalkozások le ne álljanak, ezek: ukránok, szerbek, románok, de jönnek Vietnámból, Afganisztánból is. Kecskeméten ennek elszenvedői vagyunk.
  4. És most jön a Magyar Római Katolikus Egyház. Tárt karokkal fogad közel 200 hittérítő (missziós) katolikus papot Afrikából (ezek a  jó feketék) Nigériából, Kenyából és Kongóból, továbbá Vietnámból, a Fülöp-szigetekről és Indonéziából. Ha összejönnek, úgy néznek ki mint egy NB1-es futballcsapat. Mára a kereszténység sajnos sok polgártársunk számára csak kulturális hagyomány, a politika számára meg hasznot hozó jelszó.

Összegezve: Orbán “7” pontja a migránsozással lehülyített, Fideszre szavazó tábornak szóló hazug, uszító maszlag.

Hirdetés

A szerző: Fekete László, egykori önkormányzati képviselő

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft