fbpx
5.3 C
Kecskemét
2021. október 17., vasárnap

FRISS HÍREK

Herczeg Zoltán átragasztotta a Fidesz plakátjait

Megígérte, megcsinálta: az ismert divattervező a napokban outdoor kreatívokat állított elő, és a hozzá csatlakozó aktivistákkal pénteken neki is állt átdekorálni a Fidesz európai parlamenti kampányára készült plakátokat.

Herczeg Zoltán ismét társadalmi-közéleti szerepvállalásra szánta el magát, és nem csak magát aktivizálta politikailag. Az ismert divattervezőnél rendesen kiverte a biztosítékot az újabb méregdrága kormányzati plakáttenger, ezért a Facebook-oldalán buzdított országos NER-elleni letámadásra.

„Tettre fel barátaim, harcostársaim, mozgalmárok, lendüljünk mi is akcióba” – írta, később pedig a Hírklikk megkeresésére elárulta, a Fidesz-plakátokat át lehet változtatni úgy, hogy a hazug üzenete helyett a mai magyar valóságról üzenjen a magyaroknak és Brüsszelnek is.

Herczeg Zoltán a plakátok átragasztására olyan „bátor és tökös” embereket keres, akiknek elege van a hazugságözönből, pénteken pedig el is juttatta a Hírklikkhez az első pár, általa átragasztott Fidesz-plakátról készült képet:

Hasonló cikkünk:  4,4 milliós nyugdíj vár Áderre, még a korhatár elérése előtt

Az üzenet világos, azt pedig csupán egyfajta fricskának szánta Herczeg, hogy éppen egy narancssárga sportcipőben és dzsekiben állt neki dekorálni. Az ismert divattervező most azt tervezi, hogy az ország minden forgalmasabb pontján, „láthatóvá teszik” a fenti fotókon olvasható üzenetet.

Hasonló cikkünk:  Népszavazás lehet az MTVA új nevéről

Hogy nem tart-e ő maga, illetve az akciójához csatlakozó aktivisták nem tartanak-e az esetleges jogi következményektől, Herczeg Zoltán közölte: Dr. Magyar György a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevében elvállata az akció résztvevőinek jogi képviseletét, azaz megvédi az ötletadót és az aktivistákat is.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...