fbpx

FRISS HÍREK

Hetedik helyről kezdi a rájátszást a KTE-Duna Aszfalt

- Advertisement -

Simán nyert a DEAC, a KTE-Duna Aszfalt a hetedik helyről kezdi a rájátszást.

Polyák ziccerével indult a találkozó, a túloldalon Wittmann válaszolt. Az első negyedben abszolút kiegyenlített volt a játék, kosárra kosár volt a válasz, egyik csapat sem tudott meglépni a másik elől. Kemény küzdelem zajlott a pályán, nem született sok pont. Mészáros duplájával ért véget a játékrész, 14-13-ra vezettünk – kezdődik a beszámoló a férfi kosárlabdázók honlapján.

Amigo találata után Tóth volt eredményes kintről, Green távolival felelt (17-18). Kezdte átvenni az irányítást a DEAC, s bár a különbség nem volt vészes, a KTE-Duna Aszfaltnak kellett futnia az eredmény után. A félidő végére a tíz pontot is átlépte a két fél közti differencia, a nagyszünetben 35-24-re vezetett a DEAC.

Nagyon rosszul indult a találkozó második fele a KTE-Duna Aszfalt számára, az első öt percben csupán két pontot szerzett Forray Gábor együttese, a Debrecen ezidő alatt 11-et (26-46). Manigat szinte tarthatatlanul játszott, egyszerűen nem tudtunk közelebb férkőzni ellenfelünkhöz. 37-59-cel ért véget a harmadik játékrész.

Hasonló cikkünk:  Ultramaratont teljesített a nyárlőrinci jegyespár (galériával)

A záró felvonás sem hozott fordulatot, a KTE-Duna Aszfaltnak nem volt esélye a fordításra. A mérkőzés végén a fiatalok is lehetőséghez jutottak, Lukács Döme egy hárompontossal hálálta meg a bizalmat. 82-55-re nyert a DEAC, a KTE-Duna Aszfalt így a hetedik helyről kezdi a rájátszást.

KTE-Duna Aszfalt – DEAC 55-82 (14-13, 10-22, 13-24, 18-23)

KTE: Green 9/3, Wittmann 7/3, Djeraszimovics 5, Dramicsanin 6, Karahodzsics 9. Csere: Dimics 6, Mészáros 8/6, Lukács 3/3, Molnár M. 2, Molnár D. -, Kucsera -.

DEAC: Polyák 16/9, Tóth B. 9/9, Manigat 19/15, Ivosev 7, Amigo 13. Csere: Opre -, Kozák 2, Bognár 12, Kósa 2, Omenaka 2.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...