Ismét lezárják a kecskeméti aluljárót

0
Google Maps
Hirdetés

2019. június 3-tól 2019. július 31-ig az aluljárót ismételten lezárják a forgalom elől. Ez idő alatt a csomópontba mindhárom irányból csak az autóbuszok hajthatnak be 1 sávon, váltakozó irányban, jelzőlámpás irányítás mellett. A Bem utca teljes és a Kuruc körút szakaszos lezárása továbbra is érvényben marad.

Az erről szóló közleményt Takács Valentina, Kecskemét MJV Önkormányzata kommunikációs vezetője szerdán délután küldte meg:

“Az önkormányzathoz érkező lakossági észrevételek alapján kértük a kivitelezőt, hogy a Szolnoki úti aluljáróban a rendezetlen közlekedési állapotok miatt vizsgálja felül az átmenő forgalom szabályozását. Ezt követően a kivitelező jelezte, hogy 2019. június 3-tól 2019. július 31-ig az aluljárót ismételten lezárja a forgalom elől, ez idő alatt a csomópontba mindhárom irányból csak az autóbuszok hajthatnak be 1 sávon, váltakozó irányban, jelzőlámpás irányítás mellett. A Bem utca teljes és a Kuruc körút szakaszos lezárása továbbra is érvényben marad.

A közműépítési munkálatok miatt számítani lehet arra, hogy az elkövetkező napokban – még a lezárás bevezetése előtt – a kivitelezőnek időszakosan, akár 15-20 perc időtartamra teljesen meg kell állítania a forgalmat.

Hirdetés

Kérjük a lakosság szíves türelmét és együttműködő megértését.”

 

 

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft