fbpx

FRISS HÍREK

Kecskemétre ért a Jobbik plakátkiállítása

- Advertisement -

A Jobbik még május elején jelentette be Budapesten, hogy országszerte plakátkampányt indítanak annak érdekében, hogy mindenkihez eljusson az a hír, hogy a kormány kommunikációjával ellentétben, több mint 100 ezer vendégmunkást engedett be az országba.

A párt vándorkiállítása Kecskemétre ért, és a mai napon a Deák Ferenc téren voltak láthatóak az alábbi üzenetek:

Ezeket a plakátokat a következő napokban, hetekben több magyarországi városban is fel fogják állítani.

A párt szerint a KSH és a Bevándorlási Hivatal adatai is azt bizonyítják, hogy a Fidesz-KDNP nemcsak átveri Magyarországot, de hozzájárul egy tervezett lakosságcsere létrehozásához. A Jobbik megoldása egyszerű: sem gazdag, sem szegény migránsokat nem szeretnének Magyarországon látni, sem udvariasan kopogtatókat, sem kötvény megvásárlása által érkezőket vagy családtagjaikat.

Hasonló cikkünk:  Fiktív Shakespeare történetet mutattak be a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban

Bérlakásprogram segítene a kivándorláson

Felmérések szerint Magyarországon 10-ből 8 fiatal nem tud saját lakáshoz hozzájutni. Ezért úgy gondolják, ezen a helyzeten egy széles körű bérlakásépítési program tudna segíteni. Évente 5-10 ezer új lakás építésével és 5-10 ezer bérlakás felújításával lehetne segíteni a fiatalokon. Olyan koncepciót dolgoztak, amely szerint a piaci ár harmadát el nem érő bérleti díj egy önkéntes törlesztőrészletté alakulna, ha megakarná vásárolni az ingatlant, így aztán 6-8 éven belül a saját tulajdonává válna.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...