Kecskemétre ért a Jobbik plakátkiállítása

0

A Jobbik még május elején jelentette be Budapesten, hogy országszerte plakátkampányt indítanak annak érdekében, hogy mindenkihez eljusson az a hír, hogy a kormány kommunikációjával ellentétben, több mint 100 ezer vendégmunkást engedett be az országba.

A párt vándorkiállítása Kecskemétre ért, és a mai napon a Deák Ferenc téren voltak láthatóak az alábbi üzenetek:

Ezeket a plakátokat a következő napokban, hetekben több magyarországi városban is fel fogják állítani.

A párt szerint a KSH és a Bevándorlási Hivatal adatai is azt bizonyítják, hogy a Fidesz-KDNP nemcsak átveri Magyarországot, de hozzájárul egy tervezett lakosságcsere létrehozásához. A Jobbik megoldása egyszerű: sem gazdag, sem szegény migránsokat nem szeretnének Magyarországon látni, sem udvariasan kopogtatókat, sem kötvény megvásárlása által érkezőket vagy családtagjaikat.

Bérlakásprogram segítene a kivándorláson

Felmérések szerint Magyarországon 10-ből 8 fiatal nem tud saját lakáshoz hozzájutni. Ezért úgy gondolják, ezen a helyzeten egy széles körű bérlakásépítési program tudna segíteni. Évente 5-10 ezer új lakás építésével és 5-10 ezer bérlakás felújításával lehetne segíteni a fiatalokon. Olyan koncepciót dolgoztak, amely szerint a piaci ár harmadát el nem érő bérleti díj egy önkéntes törlesztőrészletté alakulna, ha megakarná vásárolni az ingatlant, így aztán 6-8 éven belül a saját tulajdonává válna.

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft