fbpx
1.6 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Nagy Blanka MSZP-s szavazóköri delegált lesz

- Advertisement -

A kormánnyal szembeni kiállásával elhíresült kiskunfélegyházi gimnazista a Bács-Kiskun megyei Orgoványban tette le az esküt csütörtök délután, tájékoztatta az MSZP kommunikációs igazgatója a Hírklikket.

A tavaly év végi tüntetési hullám idején színre lépő, és a Fideszt keményen bíráló Nagy Blankát láthatóan az utóbbi hónapokban a rá zúduló kormánypárti össztűz sem késztette a közélettől való visszavonulásra, legutóbb például azzal került a figyelem középpontjába, hogy a DK európai választási kampánynyitó rendezvényről Pilhál Tamás, a PestiSrácok munkatársa a szoknyája alá bekukkantó fotót posztolt róla.

Ezúttal azonban a legkevésbé sem a politikai bulvár világába tartozó hírről számolhatunk be vele kapcsolatban: Nagy Blanka ugyanis szavazóköri megfigyelő lesz a május 26-án rendezett európai parlamenti választáson, méghozzá az MSZP delegáltjaként – tudtuk meg a szocialista párt kommunikációs igazgatójától. A hetekben érettségiző végzős gimnazista lány kecskeméti járáshoz tartozó Orgoványban tette le az esküt – közölte Láng Balázs a Hírklikkel.

Hasonló cikkünk:  KSH: jobban élnek a gyermektelenek, mint a többgyerekes háztartások

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...