fbpx
6.4 C
Kecskemét
2023. január 31., kedd

FRISS HÍREK

Orbán is épp úgy akart sajtót vetetni az oroszokkal, mint Strache?

Az O1G nap után Simicska Lajost faggatni kezdte a sajtó, hogy vajon miért szakított ilyen látványosan a miniszterelnökkel. Akkor felidézett egy beszélgetést kettejük között. Elmondása szerint Orbán egyszer megkérdezte tőle, hogy mennyiért lehetne megvenni az RTL Klubot. Simicska azt felelte, hogy legalább 100 milliárd forintért. Erre állítólag azt válaszolta a miniszterelnök, hogy sebaj, majd megveszik neki az oroszok, a Roszatom.

Simicska így nyugtázta ezt később éppen az RTL Klubnak:

“Kijött a száján ez a mondat, amit én soha nem tudok megbocsátani, ami nekem hazaárulással ér fel, hogy megveszi azt nekem a Roszatom. Én pedig hazaárulásban nem veszek részt. Ez volt az a pont, amikor azt mondtam, hogy állj, Lajos. Amikor kijött a száján a Roszatom, akkor ránéztem, és akkor rájött, hogy hibázott. Hogy ezt a mondatot nekem nem mondhatta volna. Akkor egy darabig néztük egymást.”

Majd egy hét múlva szakított Orbánnal. A történet azért érdekes, mert bár semmilyen bizonyíték nincs rá, a mostani Strache-botrány emelte a simán hihető szintre a történetet. A nyilvánossá vált videóban ugyanis a szélsőjobbos politikus azt mondta, hogy olyan médiaviszonyokat akar teremteni, mint Orbán. És ugyanebben a videóban beszélgetett az orosz nővel arról, hogy amennyiben az megveszi neki a legnagyobb osztrák lapot, és még pénzt is ad a kampányára, akkor zsíros állami megbízásokhoz juttatja.

Hasonló cikkünk:  A Kétfarkú Kutya Párt átértelmezte a kormány legújabb plakátját
Hasonló cikkünk:  A béremelések nem tudják behozni a lemaradást

Nem különös, hogy pont úgy, mint Orbán? És pont itt is az oroszok?

Ibiza jó hely

Ha már ezen a bulihelyen bukott le Strache, akkor fel kell idéznünk Ibiza egyik magyar vonatkozását. Talán sokan már elfelejtették, de pont itt készült érdekes felvétel Habony Árpád közszereplőről, amint egy klubban furcsa arckifejezésekkel üldögél lenge ruházatú táncoslányok között.

A Strache-botránnyal kapcsolatban a hazai és kecskeméti médiaviszonyokkal itt foglalkoztunk.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...