fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Zajlott az élet szombat éjszaka Kecskeméten

- Advertisement -

A főtér felújítás alatt van hetek óta és valóban nem a legszebb látványt nyújtja ebben az állapotában, de erre még rátettek a kecskeméti éjszakai élet szereplői.

Mint arról korábbi írásunkban már szóltunk; a főtéri bokros részeket jellemzően a hajléktalanok használják wc gyanánt, de láttunk már anyukát is, aki gyermekét küldte be oda, hogy végezze el dolgát.

Most feltehetően a szórakozni vágyók – egyelőre kevés lehetőség van erre, főleg a belvárosban- álltak bosszút sajátos módon. Szanaszét dobált kukák, szökőkútba hajított bóják, szeméthegyek.

Ha nem tudnánk, hogy ez Bács-Kiskun megye székhelye, lehet egy szürrealisztikus regény helyszínének beillene ez a kép.

Mindenesetre továbbra is úgy tűnik, a városnak nincs gazdája, a felelősséget senki nem vállalja húzós ügyekben, ezért a közmorál sem verdesi a magasságokat a Hirös Városban.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...