fbpx

FRISS HÍREK

Egy szívként dobbant Kecskemét Líviáért

- Advertisement -

Hatalmas összefogás jellemezte a hétfő esti szervezett véradást és jótékonysági koncertet, amelyet Gereben Lívia válogatott kosárlabdázó gyógyulására hívtak életre. A fiatal tehetségnél leukémiát diagnosztizáltak, és rengeteg vér kell neki a gyógyuláshoz. Valamint rengeteg szeretet, amelyből nem volt hiány a volt uszoda ( ma sportakadémia ) épületében. Egy óriási üzenet volt az egész este. Azt üzente minden fellépő és minden érdeklődő, hogy: Gyógyulj meg, Livi!

Azért az ének és a zene volt a főszereplő ezen az estén, mert Lívia az ÉZI-be járt, édesanyja most is ott tanít. Az Aurin és Miraculum kórusok egyesített produkciója azért volt különleges, mert olyan darabokat adtak elő, amelyeket Livi is énekelt, és akár most is beállhatott volna a lányok közé.

A sportakadémia kosarasainak bemutatója pedig azért volt megható, mert Lívia szeretett sportágából adtak ízelítőt, amelynek a végén egy nagy kosaras szívet jelenítettek meg ( kezdőképünk ).

A műsorszámok előtt Livi nagynénje, Gereben Anita számolt be a lány állapotáról. Mint mondta, most hirtelen javulásnak indult az állapota, ezért pár napig most itthon is van. Valamint egy olyan eredményt kaptak minap, amely reménykeltő a gyógyulást illetően.

Hasonló cikkünk:  Rendelet tiltaná a kecskeméti üzletek ablakain a reklámot, a főépítész szerint nincs szó fóliakommandóról

Livi amúgy olvassa a neki küldött jókívánságokat és a róla szóló híreket, amelyekből rengeteg erőt merít. Ő maga mondta a családnak, hogy most csak egyetlen dolog érdekli. Az az 50-60%, amely az esélyeit jelenti. Erre koncentrál minden pillanatban.

Gyógyulásához sok vérre van szükség, és a koncert előtt a kecskemétiek ehhez hozzá is járultak egy jó nagy adaggal.

Nyolcvanan adtak vért, amely nagyon szép eredmény egy néhány órás véradáson. Többen, 40-50 évesen most először vállalkoztak erre. Egyénileg bárki, bármikor adhat vért Líviának. Ehhez csak be kell mennie az ország bármely véradó állomására, és Lívia adatait rá kell írnia egy nyomtatványra.

Név: GEREBEN LÍVIA
Születési hely, idő: KECSKEMÉT, 1999.11.05.
TAJ szám: 116614609
Intézmény: DÉL PESTI CENTRUMKÓRHÁZ
ORSZÁGOS HEMATOLÓGIAI ÉS INFEKTOLÓGIAI INTÉZET
BUDAPEST, SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZ 22 ÉPÜLET
1097 ALBERT FLÓRIÁN ÚT 5.

A telt házas koncert bevételét a szervezők Gereben Lívia gyógyulására ajánlották fel.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...