fbpx
-3.5 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Érkeznek már a KecsUP támogatások

- Advertisement -

Remek érzés egy sajtótermék kiadójának ( és a szerkesztőségnek ) az a nap, amikor azt látja reggel ébredés után, hogy megjött az első olvasói támogatás. Majd egy másik napon újabb és újabb. Ez egy visszaigazolás, hogy szükség van a lapra.

Több tízezer forint futott be rövid időn belül. Szerintünk ez remek, és köszönjük ezen a csatornán is az adakozóknak. A közösség erejét érezve a hátunk mögött nekünk is könnyebb az írás. Ugyanilyen visszacsatolás az a sok levél és üzenet, amelyet kapunk. Témajavaslatok, biztatások, dicséretek. Köszönjük ezeket is.

Mindebből azt szűrtük le, hogy a lakosság ki volt éhezve egy másféle hangra. A fősodortól eltérő látásmódra. Igyekszünk megfelelni továbbra is az elvárásoknak.

Akinek nem áll módjában anyagiakban is segíteni munkánkat, attól azt kérjük, hogy lájkoljon és ossza meg híreinket. Óriási segítség ez is.

Hasonló cikkünk:  Csak abban értett egyet a két oldal, hogy a volt KTE-pálya a város "csúf foltja"

Köszönjük!


- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...