fbpx
5.8 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

A mentőkkel kampányol a Fidesz? Vagy a mentők kampányolnak a Fidesznek?

- Advertisement -

Papp Zoltán mentőtiszt gyakran tűnik fel mostanság fideszes politikusok körében. Ami nem véletlen. Hírlik, hogy őt indítják Hetényegyházán, lecserélve ezzel Molnár Pál képviselőt. Amennyiben Papp Zoltán magánemberként rajong a kormánypártért, azzal semmi baj nincs. Csakhogy feltűnően, mentős egyenruhájában, a szervezet logójával jelenik meg különböző eseményeken kormánypárti politikusok mellett. Ebben a szerelésben vett részt a kereszténynek csúfolt ellenzék elleni hergelésen ( polgári piknik ), ilyen ruhában szólalt fel a hetényi lakossági fórumon az elkerülő úttal kapcsolatban, megvédve a városi terveket. És egyenruhájában parolázik Salacz László parlamenti képviselővel a Fidesz választási anyagán. Az országgyűlési képviselő Facebook oldalán jelent meg még az EP választás előtt a következő fotó.

Dr. Salacz László Facebook oldaláról

Természetesen már akkor az Országos Mentőszolgálathoz fordultunk, de kérdéseinkre azóta sem kaptunk választ. Arra lettünk volna ( és vagyunk még most is ) kíváncsiak, hogy:

Hasonló cikkünk:  Betegség miatt új jelöltje lett a Szövetségnek Hetényegyházán

Kért-e és kapott-e ( kaphatott-e ) engedélyt az Országos Mentőszolgálattól a Fidesz és a képen látható Salacz László országgyűlési képviselő ahhoz, hogy az Országos Mentőszolgálat egyik munkatársáról pártpolitikai reklámfotó készüljön?

Továbbra is várjuk a választ.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...