fbpx
14.2 C
Kecskemét
2023. április 1., szombat

FRISS HÍREK

A mentőkkel kampányol a Fidesz? Vagy a mentők kampányolnak a Fidesznek?

Papp Zoltán mentőtiszt gyakran tűnik fel mostanság fideszes politikusok körében. Ami nem véletlen. Hírlik, hogy őt indítják Hetényegyházán, lecserélve ezzel Molnár Pál képviselőt. Amennyiben Papp Zoltán magánemberként rajong a kormánypártért, azzal semmi baj nincs. Csakhogy feltűnően, mentős egyenruhájában, a szervezet logójával jelenik meg különböző eseményeken kormánypárti politikusok mellett. Ebben a szerelésben vett részt a kereszténynek csúfolt ellenzék elleni hergelésen ( polgári piknik ), ilyen ruhában szólalt fel a hetényi lakossági fórumon az elkerülő úttal kapcsolatban, megvédve a városi terveket. És egyenruhájában parolázik Salacz László parlamenti képviselővel a Fidesz választási anyagán. Az országgyűlési képviselő Facebook oldalán jelent meg még az EP választás előtt a következő fotó.

Dr. Salacz László Facebook oldaláról

Természetesen már akkor az Országos Mentőszolgálathoz fordultunk, de kérdéseinkre azóta sem kaptunk választ. Arra lettünk volna ( és vagyunk még most is ) kíváncsiak, hogy:

Hasonló cikkünk:  A helyére emelték az egyetemi híd első elemét - videó összefoglaló
Hasonló cikkünk:  Vannak, akiknek se ingatlanuk, se autójuk, eltérő életszínvonalon a kecskeméti képviselők

Kért-e és kapott-e ( kaphatott-e ) engedélyt az Országos Mentőszolgálattól a Fidesz és a képen látható Salacz László országgyűlési képviselő ahhoz, hogy az Országos Mentőszolgálat egyik munkatársáról pártpolitikai reklámfotó készüljön?

Továbbra is várjuk a választ.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...