fbpx
1.6 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

A Mercedestől érkezik marketing-kommunikációs igazgató az NNG-hez

- Advertisement -

Az új pozíciót szeptembertől Ludvig Orsolya, a Mercedes Benz kecskeméti gyárának eddigi kommunikációs vezetője tölti be az autóipari szoftverfejlesztő cégnél.

A számos nemzetközi nagyvállalatnál tapasztalatot szerző szakember számára az autóipar már jól ismert szektor, hiszen 2017-től a kecskeméti Mercedes Benz gyár kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatói posztját töltötte be. Ezt megelőzően az EY Magyarország kommunikációs vezetői feladatait látta el másfél éven keresztül, korábban pedig a Siemens Magyarországnál töltött négy évet, ugyanezen pozícióban.

„A tulajdonosok elvárása az, hogy a cég külső kommunikációját újabb szintre emeljem, stratégiai alapokra helyezzem. Nagyszerű, kihívást jelentő feladatok elé nézek, és aktívan készülök, hogy marketing-kommunikációs igazgatóként szeptembertől tudásom legjavát nyújtva támogassam csapatommal az NNG jövőbeli sikereit” – mondta el Ludvig Orsolya.

Hasonló cikkünk:  Közpénzen hirdeti az ellenzéket mocskolódással vádoló anyagait a HIROS.HU

mediapiac.com

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...