fbpx
11.6 C
Kecskemét
2024. április 18., csütörtök

FRISS HÍREK

Együttes erővel és Lejer Zoltánnal megy neki a választásnak az ellenzék

- Advertisement -

Nem volt könnyű szülés, de csak összejött. Kecskeméten is nyélbe ütötték az ellenzéki megállapodást arról, hogy közös jelöltet indítanak a körzetekben, és egy polgármesterjelölt mögé állnak be.

Még áprilisban írtuk meg, hogy öt ellenzéki párt: a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum és az MSZP közösen képzeli el az önkormányzati választáson indulást. Péntek estére derült ki, hogy ez így is lesz. Sőt! A tárgyalóasztal mellől kapott információ szerint az eredeti ötpárti megállapodás bővülhet is. Egy párt csatlakozhat még a csapathoz, míg lesznek pártok vagy szervezetek, amelyek kívülről támogathatják a közös munkát. Így szélesebb lesz az összefogás, mint amit elképzeltek.

Lejer Zoltán, az ellenzék polgármesterjelöltje

Megerősítették a KecsUP-nak, hogy az ellenzék polgármesterjelöltje Lejer Zoltán lesz, akiről írtuk már, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom őt támogatja. Akkor interjút is adott portálunknak. A képviselőjelöltek névsora is hamarosan nyilvános lesz.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...