fbpx
13 C
Kecskemét
2023. június 4., vasárnap

FRISS HÍREK

Először nyert helyi lány a Tőserdő Szépén

A 17 éves lakiteleki Csordás Cintia lett a XXIV. Tőserdő Szépe szépségkirálynője. Első udvarhölgye a 19 éves budapesti Magosi Viktoria, a második udvarhölgye a szintén budapesti 22 éves Styaszni Dorina lett.

Huszonkét lány nevezet az idei Tőserdő Szépe versenyre, amit a hagyományokhoz híven, Lakiteleken a Holt-Tisza partján lévő színpadon rendeztek meg. Az időjárás nem kedvezett a fürdőruhás fellépésnek, mert nagyon lehűlt a levegő és az eső is csepergett. Ettől függetlenül a lányok a kifutóra léptek, és megmutatták magukat a zsűrinek és a nézőknek. A fürdőruhás fellépés után alkalmi ruhába öltöztek. Az ítészek külön-külön pontozták mind a két bemutatkozást és a két szám összege alapján derült ki, hogy ki ebben az évben a legszebb Tőserdőben. Ez alapján a 17 éves lakiteleki Csordás Cintiát találták a legszebbnek. Az első udvarhölgye, a 19 éves budapesti Magosi Viktória, a második udvarhölgye pedig a szintén budapesti 22 éves Styaszni Dorina lett.

További fotók az LCAFE.hu-n!

– Édesanyám annak idején indult a Tőserdő Szépén, és szerette volna, hogy egyszer én is induljak a felnőtt versenyen is. 2014-ben ugyanis indultam már itt Lakiteleken a tini szépségversenyen, és akkor második udvarhölgy lettem, mondta az eredményhirdetés után, Csordás Cintia. Utána megtalált egy modell ügynökség, és az óta náluk nemzetközi szinten modellkedem. Nem régen Szankon indultam a Méz és Meggyfesztiválon, ahol negyedik lettem és a település háziasszonyának választottak. Ez adott önbizalmat, hogy elinduljak a Tőserdő Szépén. – mondta a győztes az lcafénak.

Hasonló cikkünk:  Petőfi a világűrben lézer segítségével
Hasonló cikkünk:  Fejleszti az őshonos állatállomány telepeit és gépeit a Kiskunsági Nemzeti Park

Cintia tudta azt, ő az első lakiteleki lány aki megnyerte Tőserdő Szépe versenyt. Elárulta azt is, hogy nem nagyon verte nagydobra, hogy öt éve modellként is dolgozik. Nem volt önbizalma ilyen téren. Cintia Kecskemétre a Németh László Gimnáziumba jár, és a barátja is támogatta abban, hogy induljon a versenyen. A folytatásról még semmi konkrétumot nem tudott mondani.

Még több kép itt!

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...