fbpx

FRISS HÍREK

Először nyert helyi lány a Tőserdő Szépén

- Advertisement -

A 17 éves lakiteleki Csordás Cintia lett a XXIV. Tőserdő Szépe szépségkirálynője. Első udvarhölgye a 19 éves budapesti Magosi Viktoria, a második udvarhölgye a szintén budapesti 22 éves Styaszni Dorina lett.

Huszonkét lány nevezet az idei Tőserdő Szépe versenyre, amit a hagyományokhoz híven, Lakiteleken a Holt-Tisza partján lévő színpadon rendeztek meg. Az időjárás nem kedvezett a fürdőruhás fellépésnek, mert nagyon lehűlt a levegő és az eső is csepergett. Ettől függetlenül a lányok a kifutóra léptek, és megmutatták magukat a zsűrinek és a nézőknek. A fürdőruhás fellépés után alkalmi ruhába öltöztek. Az ítészek külön-külön pontozták mind a két bemutatkozást és a két szám összege alapján derült ki, hogy ki ebben az évben a legszebb Tőserdőben. Ez alapján a 17 éves lakiteleki Csordás Cintiát találták a legszebbnek. Az első udvarhölgye, a 19 éves budapesti Magosi Viktória, a második udvarhölgye pedig a szintén budapesti 22 éves Styaszni Dorina lett.

További fotók az LCAFE.hu-n!

– Édesanyám annak idején indult a Tőserdő Szépén, és szerette volna, hogy egyszer én is induljak a felnőtt versenyen is. 2014-ben ugyanis indultam már itt Lakiteleken a tini szépségversenyen, és akkor második udvarhölgy lettem, mondta az eredményhirdetés után, Csordás Cintia. Utána megtalált egy modell ügynökség, és az óta náluk nemzetközi szinten modellkedem. Nem régen Szankon indultam a Méz és Meggyfesztiválon, ahol negyedik lettem és a település háziasszonyának választottak. Ez adott önbizalmat, hogy elinduljak a Tőserdő Szépén. – mondta a győztes az lcafénak.

Hasonló cikkünk:  Gergely-járás a Lakiteleki Szivárvány Óvodában - fotógalériával

Cintia tudta azt, ő az első lakiteleki lány aki megnyerte Tőserdő Szépe versenyt. Elárulta azt is, hogy nem nagyon verte nagydobra, hogy öt éve modellként is dolgozik. Nem volt önbizalma ilyen téren. Cintia Kecskemétre a Németh László Gimnáziumba jár, és a barátja is támogatta abban, hogy induljon a versenyen. A folytatásról még semmi konkrétumot nem tudott mondani.

Még több kép itt!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...