fbpx
4.9 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Férfi röplabda NB I: mégis indul a Kecskemét

- Advertisement -

Az egy hónappal ezelőtti bejelentés ellenére a Kecskeméti RC férfi röplabdacsapata mégis elindul a következő idény versenysorozataiban.

A Kecskeméti Röplabda Kft. szombaton a klub közösségi oldalán arról számolt be, hogy a csapat a következő évadban a felnőtt NB I-ben és a Magyar Kupában is szerepelni fog.

Ehhez egyelőre csak annyit tettek hozzá, hogy a klubot érintő változásokról és a játékoskeretről sajtótájékoztatón, illetve a világhálón adnak majd tájékoztatást a közeljövőben.

Kádár László tulajdonos-klubelnök június 14-én jelentette be, hogy a következő idényben egyik hazai versenysorozatban sem indítja Magyar Kupa-címvédő csapatát.

A Kecskemét együttese háromszoros bajnok (1983, 1987, 2014), a hazai kupasorozatot pedig négy alkalommal (1983, 1988, 2014, 2019) nyerte meg.

MTI

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...