Hivatalosan még nem látható a Hírös7 programja

0

Nem kapkodják el a szervezők az idei Hírös7 programjának publikálását. A rendezvény honlapján a HAMAROSAN felirat látható. Mindez úgy, hogy bő 3 hét van vissza. Pedig a főoldalon azt írják, válasszunk a programok közül. De azok nincsenek feltöltve.

Persze a sajtó egy része lehozta már a várható koncerteket és eseményeket, és pogácsás zacskókon is olvasható volt pár részlet.

Az önkormányzati tulajdonú hiros.hu pedig óriási szervezéssel megszerezte az önkormányzati tulajdonú szervező cégtől a programot. Látjuk magunk előtt azt a kitartó és kemény újságírói munkát, amely meghozta a sikert.

A két nagy durranásnak Ákos és Geszti Péter fellépését szánják. Ákos az a zenész, aki szerint a nőknek nem az a dolga, hogy egyenlők legyenek a férfiakkal. Hanem, hogy szüljenek és tartozzanak valakihez. Geszti pedig az a fellépő, akinek cége megalkotta a poligon kecskét, és akinek a cége – információink szerint –  jelenleg a város új honlapján dolgozik. Egyik így, másik úgy kedves a város vezetésének.

Ettől persze még a fesztivál lehet akár jó is. Bor, sör, pálinka biztosan lesz. Programok pedig hamarosan. Mi megvárjuk ezt, és akkor szemezgetünk majd belőlük.

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft