fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Hivatalosan még nem látható a Hírös7 programja

- Advertisement -

Nem kapkodják el a szervezők az idei Hírös7 programjának publikálását. A rendezvény honlapján a HAMAROSAN felirat látható. Mindez úgy, hogy bő 3 hét van vissza. Pedig a főoldalon azt írják, válasszunk a programok közül. De azok nincsenek feltöltve.

Persze a sajtó egy része lehozta már a várható koncerteket és eseményeket, és pogácsás zacskókon is olvasható volt pár részlet.

Az önkormányzati tulajdonú hiros.hu pedig óriási szervezéssel megszerezte az önkormányzati tulajdonú szervező cégtől a programot. Látjuk magunk előtt azt a kitartó és kemény újságírói munkát, amely meghozta a sikert.

A két nagy durranásnak Ákos és Geszti Péter fellépését szánják. Ákos az a zenész, aki szerint a nőknek nem az a dolga, hogy egyenlők legyenek a férfiakkal. Hanem, hogy szüljenek és tartozzanak valakihez. Geszti pedig az a fellépő, akinek cége megalkotta a poligon kecskét, és akinek a cége – információink szerint –  jelenleg a város új honlapján dolgozik. Egyik így, másik úgy kedves a város vezetésének.

Hasonló cikkünk:  Zajlik az alternatív 7IGEN-es oktatási népszavazás Kecskeméten

Ettől persze még a fesztivál lehet akár jó is. Bor, sör, pálinka biztosan lesz. Programok pedig hamarosan. Mi megvárjuk ezt, és akkor szemezgetünk majd belőlük.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...