fbpx
20.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

Kásler szerint már elindult az orvosok visszaáramlása

- Advertisement -

„Elindult az orvosok visszaáramlása, jelenleg még nem nagy számban, de a tendencia kedvező, ugyanakkor az elvándorlás dinamikája jelentősen csökkent,” mondta az emberi erőforrások minisztere kedden, budapesti sajtótájékoztatóján. Igaz, Kásler Miklós azt már nem árulta el, hogy hányan is tértek vissza Magyarországra.

Szólt a traumatológiai és érsebészeti ellátásról is, szerinte „az utolsó időkben minden hónapban összeomlik a traumatológiai ellátás”, miközben mindenkit ellátnak. Az MTI beszámolója szerint szomorúnak nevezte, hogy hírré vált egy orvos kolléga halála, de szerinte emiatt nem omlott össze a fővárosi érsebészeti ellátás.

Kásler kijelentette: az „ellátás egyetlen egy másodpercre sem állt meg”, minden egyes beteg, aki ilyen ellátásra szorul, megfelelően ellátják.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...