Kecskeméten is beszerezhető a Kajla pecsét

0
hiros-sport.hu

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2019 júniusában országos akciót indított „Hol vagy Kajla” elnevezéssel. A gyermekeket és családokat megszólító kampányhoz a kecskeméti Tourinform Iroda is csatlakozott.

A kezdeményezés célja, hogy a magyar gyermekek jobban megismerjék hazájukat, illetve a családokat kirándulásra, országjárásra buzdítsák. Kajla, a kíváncsi magyar vizsla kölyök minden gyermek ,,idegenvezetőjeként” segít a kicsiknek, hogy minél több kincset megismerhessenek Magyarország nevezetességei közül.

A tanév végén, a bizonyítványosztással egyidejűleg minden alsó tagozatos diák bizonyítványa mellé egy pecsétgyűjtő kiskönyvet, vagyis ,Kajla útlevelet is kapott, amelybe a gyerekek a Kajla Pecsételő Pontokon, összesen több száz turisztikai nevezetesség környékén gyűjthetnek pecséteket.

A kecskeméti Tourinform Irodában, a Szabadság tér 5/a cím alatt is begyűjthető a Kajla pecsét, amely mellé a gyerekek Kajla képeslapot kapnak. A Tourinform Iroda saját felajánlása a kisdiákok számára egy Kecskemét képeslap, illetve ingyenes részvétel az iroda garantált városnéző sétáin minden szerdán 17.00 órakor és szombatonként 9.30 órakor.

Továbbá a MÁV díjmentes utazást biztosít minden Kajla útlevelet felmutató alsó tagozatos tanulónak július hónapban, illetve a Magyar Postán a Kajla képeslapok díjmentes kézbesítésére van lehetőség országon belül, július és augusztus hónapban.

 

Forrás: Hírös Sport

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft