fbpx
4.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Kedves fideszes szavazók! Nem érzik magukat arcon csapva?

- Advertisement -

A kormánypropaganda győzelmi jelentéseket adott arról, hogy lényegében Orbán Viktor jelöltje lehet az Európai Bizottság elnöke. Persze ez nem így van. Maximum ugyanazt a jelöltet támogatja, mint akit éppen ajánlottak erre a posztra magasabb körökben. De ha túllendültünk ezen, akkor nézzük is meg, kinek örül annyira most Orbán Viktor és a lakájmédia.

Ursula von der Leyen-ről van szó, aki a német védelmi miniszter. Az ő nevét húzták elő, miután sem Weber, sem Timmermans nem kapott elég támogatást a háttérben. A fideszes sajtó máris bemutatta a hölgyet, és Orbán is nyilatkozott róla. Szerinte már az sokat mond el róla, hogy sok gyermeke van, és már ez garancia a miniszterelnök szerint, hogy más irányba indulhatnak az unió ügyei vele.

A kormánybarát sajtó is mindenről írt, például, hogy milyen vallásos családban nevelkedett, csak éppen a lényegről hallgat. Arról, hogy milyen politikát is testesít meg Ursula von der Leyen. Mert ez a fontos, nem a családi háttér és korábbi állásai. Nézzük is, kicsoda ő tehát.

Az Európai Egyesült Államok elkötelezett harcosa, ahogyan a DK. Szír menekülteket fogadott be, ahogyan Gyurcsány Ferenc. Támogatja a melegházasságot és bírálta Magyarország menekültpolitikáját. Következetesen elmondja mindig, hogy a menekült nem egyenlő a terroristával.

Tehát pont azt teszi, amit a Fidesz nem, és azt teszi, amivel itthon politikai riválisait bírálja Orbán és csapata.

Hasonló cikkünk:  25 pontban foglalta össze az orvosi kamara, mi a gond az új ügyeletei rendszerrel

A kormányzati sajtó persze ezekről hallgat. A fenti információk nem jutnak el ahhoz a közönséghez, amely az M1-Tények kombón csüng. Így a fideszes szavazó szerint minden rendben, és Orbán Viktor győzött, és lényegében a háttérből ő irányít.

De aki mégis találkozik ezekkel a tényekkel, és amúgy a Fideszre szavaz, az vajon mit gondol erről? Vajon eszébe jut-e neki, hogy jól állcsúcson verte szeretett miniszterelnöke? Mert olyan jelöltért lelkendezik, akit itthon a sárba döngölne.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...