fbpx
3 C
Kecskemét
2023. december 2., szombat

FRISS HÍREK

Már a belvárosban is szúrják magukat a drogosok

- Advertisement -

A dizájnerdrogok Kecskemétet is bevették, a város egyes részein mára megszokott lett a földön heverő fecskendők látványa. Egyre fiatalabbak válnak függővé a kiszámíthatatlan hatású szerektől – írta június végén a BAON portál.

Felháborodott Olvasónk levele is ezt támasztja alá:

Lesújtó látvány az Erzsébet körúton látni a drogtól zombivá vált embereket a buszmegállókban. Szerencsétlenek düledeznek magatehetetlenül, csoda, hogy nem történik tragédia, és nem fordulnak ki az úttestre az autók közé! De nem csak a peremkerületekben érzékelhető ez a probléma, hanem a belváros közkedvelt játszótereit is ellepték az eldobott fecskendők. Félelemkeltő, mikor kisgyerekes szülőként kell a padokról, játszótéri eszközökről eltávolítani ezeket! Úgy gondolom, adófizető állampolgárként elvárható lenne az illetékes szervektől, intézményektől, hogy nagyobb erővel lépjenek fel! Remélem levelem elér az illetékesekhez!

A rendőrség egyébtekintetben éves beszámolójában is elismerte, hogy nem tudják kezelni megfelelően a dizájnerdrogok térnyerését. Társadalmi összefogásra hívták fel a figyelmet, hiszen a rendvédelmi szervek hiába derítik fel az elosztó hálózatokat, ha a szerhasználók száma nem csökken, így a kereslet sem.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Több osztályvezetői főorvos állás megüresedett ősszel a kecskeméti kórházban

Novemberben egy héten belül két osztályvezetői főorvos állást hirdetett meg a kecskeméti megyei kórház, a központi radiológiai és az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...