Óriási tömeg volt Kecskeméten a strandok éjszakáján

0

Naptejre oldódó medencefesték ide, csőtörés miatti rendkívüli zárva tartás oda, a strandok éjszakáján kitett magáért a strand. Egyetlen kellemetlenséget lehet említeni, de az is csak az esemény népszerűségét mutatta, hogy már javában zajlott a buli, amikor tömegek még mindig az utcán várták a bebocsátást. Már a kapunyitás előtt jókora sorok alakultak ki a kasszáknál, az egyik fele a fürdőig ért, és a másikban is rengetegen álltak. Rövidülni pedig valahogy nem akartak, annak ellenére, hogy 21 órakor már engedték be a strandolni vágyókat.

Szóval óriási tömeg volt. A fürdő egyik vezetője elmondta, hogy talán nem túlzás azt mondani, hogy egy forró hétvégi napon napközben nincsenek ennyien. Minden medencében sokan voltak, és a járdákon is nyüzsögtek. Rengeteg volt a fiatal, de azért a 40-70 éves korosztályból is szépen összejöttek. DJ-k nyomatták a zenét, miközben lézer show ment végig a buli alatt. A vízben táncoltak az emberek. Az alapozást a TST táncstúdió adta meg világítós sminkben és cipőkben, majd tűzzsonglőr forrósította az amúgy sem hűvös éjszakát. Pedig délután még neccesnek tűnt az időjárás, de ahogy jöttek a sötét felhők és az eső, úgy el is mentek, a levegő hőmérséklete egy cseppet sem lett hűvösebb.

Mi nem bánnánk ha napközben nem is nyitnának ki, csak ilyen éjszakai bulik lennének a strandon. Készítettünk rengeteg fotót, nézze meg, milyen volt a hangulat. Ha pedig megkívánta a vizet, akkor irány a strand vagy a fürdő, a hétvégén 30 fok feletti hőmérséklet várható.

 

 

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft