fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Szerb busz száguldozott az M5-ösön

- Advertisement -

Videó is készült arról, ahogy egy szerb rendszámú turistabusz – a közlekedési szabályokat figyelmen kívül hagyva – 130 km/h-val suhant az M5-ös autópályán. A felvételt készítő, mögötte haladó sofőr azonnal tárcsázta a segélyhívó számot, attól tartva, hogy súlyos balesetet okoz a turistabusz.

A száguldozó buszra egy Kecskemétről Kiskunfélegyházára tartó sofőr lett figyelmes kedden, aki a24.hu-nak számolt be a látottakról.

A sofőr, amikor épp próbálta megelőzni az előtte haladó buszt, rájött, ha ő a saját autójával 130 km/h-val közlekedik, ám ilyen tempóban se tudja megelőzni a turistabuszt, akkor bizony az a busz nem tartja be a rá vonatkozó szabályokat.

Kecskemét felől mentünk hazafelé Kiskunfélegyházára, amikor megérkeztünk a szerb rendszámú busz mögé. Az tűnt fel, hogy 130-cal jöttem, de nem sikerült megelőznöm a buszt, ami az elektronikus korlátozás miatt csak akkor mehet száznál többel, ha megbuherálják – mesélte a 24.hu-nak az olvasó, aki az esetleges későbbi baleset elkerülése végett azonnal felhívta a 112-es segélyhívót. Közölte a busz pontos helyzetét, majd mivel csak Kiskunfélegyházáig ment, lekanyarodott.

Hasonló cikkünk:  Ha a honvédelmi miniszter engedélyt ad, bárki viselhet katonai egyenruhát és rendfokozatot
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...