fbpx
2 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Belebuzizott a levegőbe a kecskeméti Mi Hazánk – azért ők is szeretik a Coca-Cola termékeket

- Advertisement -

A Coca-Cola legújabb kampányával magára haragította azokat, akik ha máglyára nem is vetnék a homoszexuálisokat, de nem szívesen szívnak velük egy levegőt. Pláne nem kortyolgatnák együtt a cég valamelyik üdítőjét. Egy fideszes képviselő azonnal el is határolódott termékeitől és bojkottra szólított fel. Merthogy a cég olyan plakátokat készített, amelyen azonos neműek szeretik egymást ( persze korábban sok reklámban meg hetero párok voltak )

A bojkotthoz most csatlakozott a kecskeméti Mi Hazánk is. Közleményükben azt írják, hogy

„Felelős városvezetés ezt nem hagyhatja válaszlépés nélkül, ezért felszólítjuk Kecskemét város önkormányzatát, hogy haladéktalanul kezdje meg a hűsítő programot! Vizsgálja felül a városi, önkormányzati rendezvényeken megjelenő Coca-Cola termékek megjelenését és zárja ki minden olyan hivatalos/nem hivatalos eseményről, aminek megrendezéséhez költségvetési pénz, vagy bármilyen Kecskeméti erőforrás felhasználása szükséges! (Főtéri rendezvények, egyetemi események, önkormányzati ülések, fogadások stb)”

Hasonló cikkünk:  Figyelmeztető sztrájk lesz szerdán a kecskeméti Mercedes-gyárban, elakadt a bértárgyalás

Mert szerintük most a Coca-Cola háborút intézett a társadalom ellen, a családok ellen és a kereszténység ellen. Természetesen elutasítanak minden homoszexuális propagandát.

A közlemény megírásakor nem zavarta Faragó Dániel kecskeméti elnököt, hogy egy hónapja a párt kongresszusán hűsítőként Coca-Cola terméket ittak. Az általa posztolt fotón jól látszanak a Natur Aqua vizek.

Kattintson az alábbi fotóra, akkor nagyobban is láthatja!

Most akkor bort isznak és vizet prédikálnak? Vagy vizet isznak és másik vizet prédikálnak? Esetleg csak mostantól ördögtől való a Coca-Cola? Korábban még trendi ital volt? Akár a Coca-Cola termékeket felvonultató EFOTT Fesztiválon bulizó Mi Hazánk Mozgalomnak is?

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...