Londonból is olvassák a kecsup.hu-t!

0
pixabay.com
Hirdetés

Elismerő szavak érkeztek szerkesztőségünk virtuális postaládájába.

Hello KECSUP, hello Kecskemét!

Óriási öröm látni innen Angliából hogy vagytok, hogy erősödtök, és hogy elfojthatatlan gőzerővel toljátok a szabad sajtó eszméjét előre.

Óvatosan írom le, hogy a londoni Momentumosok nevében szeretném megköszönni és támogatni a munkátokat. Mielőtt még kialakulna valamiféle prekoncepció az olvasóban, had tegyem ide gyorsan, hogy mi nem valamiféle ellenzéki sajtóban hiszünk, rátok sem így gondolunk. Hanem a hiteles, informatív, propagandamentes, elfogulatlan, párbeszédre nyitott, vagyis a valóban FÜGGETLEN MAGYAR MÉDIÁT szeretnénk látni-hallani-olvasni!

Tudom hülyén fog kijönni, de akkor is ideírom, mert ez a dalocska pörög a fejemben amióta leültem írni, vagyis inkább az az emlékkép, mikor legutóbb ott vártam Kecsón a kis körforgalomnál (épp a Szil-Coopba igyekeztem) jobbra mellettem a helyi rádió, balra a Művház, szemben a kis-kasza (#legjobbmelegszendvics), és ahogy ott vártam a lassan mozgó forgalomban, gondoltam csavarjunk át a helyi csatornára. Így szakadt ott rám a kocsiban teljes hangerővel Whitney Houston, amint épp tiszta szívből azt énekli „I have nothing NOTHING if I don’t have You!”
Erre gondolok én mikor eszembe jut a szabad sajtó, cenzúra nélküli újságírás.

„Semmi de tényleg SEMMI sincs ha nem vagy Te kedves olvasó, aki tudni akarod a torzítatlan igazságot, és nincs semmi de SEMMI ha nem vagy Te kedves író aki megírod azt úgy ahogy van!”

Szóval hajrá Kecskemét, hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

Üdvözlettel:

Nyics Viktor

Köszönjük az elismerő szavakat kedves Viktor! Bízunk benne, hogy a továbbiakban is bennünket választotok minél többen, mert hisszük, és valljuk, hogy a szabad sajtó nélkül nem létezhet demokrácia!


Hirdetés
500 Ft1000 Ft3000 Ft