fbpx
14.1 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Marad a nyárias, meleg időjárás, de jönnek a zivatarok is

- Advertisement -

Kedden a napos-gomolyfelhős idő mellett főként az ország északi és nyugati felén alakulhatnak ki elszórtan záporok, zivatarok – írja az Időkép. A délnyugati szél többfelé megélénkül, zivatarok idején megerősödik. 29-34 fok valószínű. Melegfronti jellegű tünetek várhatóak. A zivatarok miatt figyelmeztetést adtak ki az ország északi részére.

Szerdán nyugat felől újra megnövekedhet a fátyol- és gomolyfelhőzet. Zápor, gyenge zivatar kis eséllyel néhol északon pattanhat ki. A délnyugati szelet élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet 31-37 fok között alakulhat.

Csütörtökön egy hidegfront érkezik. Helyenként feltámadhat ugyan a szél, de heves eseményekre nem kell készülnünk. Egy-egy kisebb zápor, zivatar a Dunántúlon és északon alakulhat ki. Pár fokkal lesz csak enyhébb az idő, a maximumok 27-31 fok körül alakulnak.

Hasonló cikkünk:  Nyárias húsvéthétfő után lehülés, szerdától itt a tavasz

Pénteken napos lesz az idő, említésre méltó csapadék nem várható. 30 fok közeli maximumok ígérkeznek. Szombaton még több napsütésre számíthatunk, 30-35 fokos meleg ígérkezik. A légmozgás ezeken a napokon mérsékelt marad.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...