fbpx
9.9 C
Kecskemét
2023. április 1., szombat

FRISS HÍREK

Telitalálat volt az ACid/DC a Hírös Héten

Egyik kommentelőnk azt írta a Facebookon,  hogy csak negatívumokról írunk az elmúlt napokban. Kétségtelen, hogy voltak problémáink a Hírös Hét szervezésével ( a főtérről láthatatlan tűzijáték, fideszes jelöltek kenyérosztása ), a gyengélkedő hangtechnikával ( ABBA Tribute Show ), és a pocsékul szóló tanévnyitó fesztivállal.

Ha egy zenei eseményről tudósítunk, de azon az élményt rombolja a kritikán aluli megszólalás, arról nem tudunk jót írni. Arra ott van a zsebmédia. Lehet ezért gyűlölni minket. A sajtó ellenőrző szerepe Kecskeméten szokatlan, ezt is megértjük. Még azt is megértjük, ha a szervezők odaszólnak nekünk a főtéren, hogy megy a politikai csatározás, de állják a sarat. Azt már nem annyira, hogy a beígért közlemény miért nem készült el a rosszul sikerült és kommunikált tűzijátékról.

De most örömhírünk van a néhány kommentelőnk számára, akik szerint mi csak fikázunk. Szerintünk ugyanis az ACid/DC koncert telitalálat volt, és talán a fesztivál legjobb koncertjét hozták össze a fiatal srácok. A cucc is úgy szólt, mint ahogy kell egy rock koncerten. Kemény pergők, gyomorba vágó lábdobok és süvítő gitárok. Az egykori tehetségkutatós Baricz Gergő és csapata hamisítatlan AC/DC élményt hozott el a közönségnek. Igazán illett a Harley-Davidson találkozóhoz, és az azon résztvevők ott is csápoltak az első sorokban. A tömeg bár közel sem volt akkora, mint a két nagy koncerten, de a csapat sem országos hírű. Szerintünk sokkal jobban megérné több ilyen bandát meghívni, mint pár nagynak busás milliókat kifizetni.

Hasonló cikkünk:  A fideszes képviselőkben fel se merül, hogy működhet szabadon egy sajtó - talán okkal
Hasonló cikkünk:  Fellobogózná a Március 15. utcát Józsa Bálint képviselő

Egy órás műsorral, mellékszereplőnek volt hirdetve a csapat, és mi sem dolgozni mentünk koncertjükre, nem is volt nálunk fényképezőgép. Ami utólag hibának bizonyult, de nem sejtettük előre, hogy ez lesz A KONCERT. Telefonos fotót lőttünk csak. Szóval respect a srácoknak, és a szervezők is rajzolhatnak maguknak egy piros pontot a többi fekete mellé.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...