fbpx
3 C
Kecskemét
2023. december 2., szombat

FRISS HÍREK

Visszatért Kecskemétre a kupagyőztes saját nevelésű játékos

- Advertisement -

Négy év után visszatért a Kecskeméti TE-be a korábbi utánpótlás-válogatott Patvaros Zsolt – tudtuk meg az NB III-as labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.

A 26 éves Patvaros Zsolt a KTE színeiben 64 élvonalbeli meccsen lépett pályára, tagja volt a 2011-ben Magyar Kupát nyerő csapatnak.

A kecskemétiek élvonalból történő kizárása után három esztendőt a ZTE-ben töltött, az elmúlt idényben pedig a szintén NB II-es Balmazújvárosban futballozott.

„Nyár elején megállapodtam a Balmazújvárossal kettő plusz egy éves hosszabbításban, miután egy új befektetői csoport jelent meg, mely vállalta volna a tartozások kiegyenlítését. Akkor úgy tűnt, hogy rendeződik a klub helyzete, el is kezdtük az edzéseket egy új szakmai stábbal, majd július vége felé ez az egész meghiúsult, a befektetői csoport visszalépett” – idézi a kecskemetite.hu Patvarost, aki előbb edzéslehetőséget kért volt csapatától, és most hivatalosan is a játékosa lett.

Hasonló cikkünk:  A KTE két játékosa is pályára lépett a veretlenül csoportelső válogatottban

A KTE négy forduló után négy ponttal a 10. helyen áll az NB III Közép-csoportjában.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Több osztályvezetői főorvos állás megüresedett ősszel a kecskeméti kórházban

Novemberben egy héten belül két osztályvezetői főorvos állást hirdetett meg a kecskeméti megyei kórház, a központi radiológiai és az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...