fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

10 szót kapott a Zrínyi a HIROS.HU polgármesteri tanévkezdős interjújában

- Advertisement -

A zsebmédiában csak akkor téma a Zrínyi, ha gúnyolódni lehet a szülőkön, vagy beszólni az ellenzéknek, esetleg ha nagyon muszáj, mert történés van. De most, a hiros.hu interjújában, amelyet Szemereyné Pataki Klaudia polgármesterrel készítettek, úgy kerülgetik, mint macska a forró kását. És éppen ez az, ami azt igazolja, hogy a helyzet tűrhetetlen. Inkább nem beszélünk róla, besöpörjük a szőnyeg alá, és akkor nincs probléma.

Több, mint 3600 karakter az interjú, ebből a Zrínyi említés szintjén szerepel csak a cikkben a polgármester részéről. Kérdés az iskoláról nincs. Szóval itt az említett fél mondat:

a napokban sokat emlegetett Zrínyi esetében még zajlik a közbeszerzés

Ez így 60 karakter. Az egész cikk 2%-a. Névelőket is számítva 10 szó. Ennyire fontos a Zrínyi ügye az önkormányzati sajtónak és a polgármesternek? Még a megépült műfüves focipályák és kézilabda pálya is több helyet kapott a cikkben. Amelyekre nyilván szintén szükség van, csak valahogy a súlyozás nem stimmel.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...