fbpx
13 C
Kecskemét
2022. május 18., szerda

FRISS HÍREK

Az év végére talán fellélegezhetnek a kerekegyháziak

Szerdán írtuk meg, hogy komoly gondok vannak az áramszolgáltatással Kerekegyházán. Csütörtökön – azaz ma – megérkezett az NKM Áramhálózat kérdéseinkre. Változtatás nélkül közöljük levelüket.

Kerekegyházán jelenleg több beruházás zajlik egy időben. Van, ahol ügyfélkérésre történik többletteljesítmény növelés, van, ahol új ingatlan bekapcsolása történik. Emellett az NKM kiemelt beruházásként kezeli a több települést összekötő 20kV-os légvezeték hálózat felújítását. Mivel a légvezeték hossza több 10 km és az előírt feladatokat csak feszültségmentes állapotban lehet és szabad elvégezni, ezért a tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején emiatt időszakos áramszünet volt vagy lesz Kerekegyháza több utcájában. A beruházás várható befejezése 2019 december.

Aggregátorokat az NKM tömeges üzemzavar idején vagy nagyobb infrastrukturális beruházás során nagylétszámú intézmény vagy termelő vállalkozás számára tud biztosítani.
Amennyiben ügyfeleinknek a villamosenergia-szolgáltatás szüneteltetéséből kifolyólag kára keletkezik, azt társaságunk Üzletszabályzatában meghatározottak szerint kivizsgáljuk.
Az NKM áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből. A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról ügyfeleink a https://www.nkmenergia.hu/aram/pages/aloldal.jsp?id=1300480&page=aramszunet oldalon az Online ügyfélszolgálat/ Tervezett áramszünetek menüpont alatt tájékozódhatnak.

Üdvözlettel,
NKM

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...