fbpx

FRISS HÍREK

Időjárás – Kecskeméti infrastruktúra: 1-0

- Advertisement -

Erőteljes ciklon érte el szeptember 9-én, hétfőn a Kárpát-medencét. A kora délután lehulló csapadék a Vacsi közt és a Bethlen körutat elárasztotta a víz. Meglepetésre ismét elborította a víz a kecskeméti aluljárót is, amelyen éppen egy hete indulhatott meg a forgalom a felújítás után.

Az 1,2 milliárd forintba kerülő projekt keretében csaknem fél kilométeren új csapadékcsatornát, 446 méteren új vízvezetéket, továbbá 182 méteren új szennyvízcsatornát, a városközpont és a 44-es főút között pedig egy turbó körforgalmú új csomópontot épített a COLAS Zrt – adta hírül a kecskemeti-hirhatar.hu.

Az esőzés miatt mintegy 30-40 centiméter magasan állt meg a víz az aluljáróban. A rendőrség ki tudja, miért, de sokáig nem zárta le a sötét mélyedést. Néhány nagyobb teherautó, busz és terepjáró még sikeresen hajtott át rajta, de egy áruszállító kisteherautó nem volt ilyen szerencsés, elakadt az aluljáró közepén. Ezt látva a többi autós még a lehajtó részen megfordult, nem merészkedett a gázlóba. Az elakadt furgont a tűzoltóság szakemberei vontatták ki.

Hasonló cikkünk:  Építkezés nem, hanem a kecskeméti pályaudvar tervezésének az értékelése zajlik

Az Alföld más részein is esett az eső. Szegeden sok kárt, személyi sérülést okozott a viharos erejű szél és a lezuhanó faágak.

Az eset óta elöntötték a Facebookot a felháborodott kommentek, egy olvasó levelét szemlézték is az ügyben.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...