fbpx
3 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Nem maradhatott ki a polgármesteri beszéd a plébánián

- Advertisement -

A Szentcsalád Plébánia és Közösségi Ház huszonötödik évfordulóját ünneplték a hétvégén. A szentmisén a kalocsai érsek mellett a kecskeméti polgármester asszonynak is szerepet szántak a szervezők.

Egész napos programokkal várták a Szentcsalád Plébánián a híveket szeptember 7-én, majd 17 órától érseki szentmisével zárták a napot. A plébánia hivatalos közösségi oldalának képes beszámolója szerint viszont nem csak egyházi vezetők szerepeltek a felszólalók között.

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét jelenlegi fideszes polgármestere is jelen volt az eseményen, sőt ha már lehetőség adódott, beszédet is mondott.

Természetes nem akarjuk feltételezni, hogy a közelgő önkormányzati választások miatt történt a meghívóban egyébként meg nem jelölt szereplés, de nem árt elgondolkodni, hogy manapság mennyire is válik szét az egyház, valamint a politikai élet.

Hasonló cikkünk:  "A kaftány esete nem írói fantázia szüleménye" - az irat, ahonnan a beszélő köntös legendája ered

A történteket Józsa Bálint, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület jelöltje is nehezményezte, bejegyzése itt olvasható a Facebookon.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Több osztályvezetői főorvos állás megüresedett ősszel a kecskeméti kórházban

Novemberben egy héten belül két osztályvezetői főorvos állást hirdetett meg a kecskeméti megyei kórház, a központi radiológiai és az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...