Nyilvános vitára hívja Lejer Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a polgármestert

0

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjének közelménye változtatás nélkül:

“Nyílt levél Szemereyné Pataki Klaudia polgármesternek, a Fidesz-KDNP jelöltjének.

Tisztelt Polgármester Asszony!

Nyilvános vitára hívom Önt, hogy programjainkat ütköztessük a demokratikus értékek szellemében. Minden kecskeméti választópolgár érzékeli, hogy október 13-án sorra kerülő önkormányzati választáson két egyforma erősségű politikai közösség mérkőzik meg egymással: a Szövetség a Hírös Városért Egyesület és a Fidesz-KDNP.

A nyílt, szemtől szemben, moderált körülmények között zajló vita segíti a választókat a programok eligazodásában, és az alkalmas polgármester kiválasztásában.

Én a demokratikus vitákban hiszek, vagyis az érvekben és a racionális beszédben a vádaskodások, illetve valótlan állítások helyett. Az érvelő, tényszerű vitától való esetleges kibúvást a demokratikus értékek tagadásának, a kecskeméti választópolgárok kiskorúsításának és gyávaságnak tartom.

Úgy vélem, ahogy én is, Ön is a legjobbat szeretné Kecskemétnek, ezért kihívom Önt egy polgármester-jelölti vitára, ahol sajtó és közönség előtt, moderátor felügyeletével tájékozódhatnak a kecskeméti polgárok.

Javaslom helyszínül a Hírös Agóra nagytermét, időpontként október 9. szerda, 17h-át.

Várom megtisztelő válaszát!

Bízom, hogy Ön is elkötelezett abban, hogy közvetlen módon segítsük a kecskeméti választók informálását a választási döntésük meghozatalában.

Üdvözlettel,

Lejer Zoltán

polgármesterjelölt

Szövetség a Hírös Városért Egyesület”

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft