fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Nyilvános vitára hívja Lejer Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a polgármestert

- Advertisement -

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjének közelménye változtatás nélkül:

„Nyílt levél Szemereyné Pataki Klaudia polgármesternek, a Fidesz-KDNP jelöltjének.

Tisztelt Polgármester Asszony!

Nyilvános vitára hívom Önt, hogy programjainkat ütköztessük a demokratikus értékek szellemében. Minden kecskeméti választópolgár érzékeli, hogy október 13-án sorra kerülő önkormányzati választáson két egyforma erősségű politikai közösség mérkőzik meg egymással: a Szövetség a Hírös Városért Egyesület és a Fidesz-KDNP.

A nyílt, szemtől szemben, moderált körülmények között zajló vita segíti a választókat a programok eligazodásában, és az alkalmas polgármester kiválasztásában.

Én a demokratikus vitákban hiszek, vagyis az érvekben és a racionális beszédben a vádaskodások, illetve valótlan állítások helyett. Az érvelő, tényszerű vitától való esetleges kibúvást a demokratikus értékek tagadásának, a kecskeméti választópolgárok kiskorúsításának és gyávaságnak tartom.

Hasonló cikkünk:  A bajnokság végén nekikezdenek egy teljesen új pálya építésének a Széktói Stadionban

Úgy vélem, ahogy én is, Ön is a legjobbat szeretné Kecskemétnek, ezért kihívom Önt egy polgármester-jelölti vitára, ahol sajtó és közönség előtt, moderátor felügyeletével tájékozódhatnak a kecskeméti polgárok.

Javaslom helyszínül a Hírös Agóra nagytermét, időpontként október 9. szerda, 17h-át.

Várom megtisztelő válaszát!

Bízom, hogy Ön is elkötelezett abban, hogy közvetlen módon segítsük a kecskeméti választók informálását a választási döntésük meghozatalában.

Üdvözlettel,

Lejer Zoltán

polgármesterjelölt

Szövetség a Hírös Városért Egyesület”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...