fbpx
9.9 C
Kecskemét
2023. április 1., szombat

FRISS HÍREK

Öt hónap kellett hozzá, de lekapcsolták a tolvajt

A Kecskeméti Rendőrkapitányságon 2019. szeptember 28-án egy áprilisban elkövetett bűncselekménnyel összefüggésben őrizetbe vették J. Norbertet.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. április végén a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül elvitt egy autót, amely a Selyem utca és az Egyetértés utca kereszteződésénél parkolt. A járművet úgy szerezte meg, hogy betörte az egyik szélvédőjét, majd egy csavarhúzó segítségével elindította a motorját. A kocsit végül Kiskunfélegyháza határában sorsára hagyta, mivel kifogyott belőle az üzemanyag.

A nyomozók rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 28 éves férfit, aki azonban a hatóság elől elrejtőzött, így ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki.

Időközben kiderült, hogy J. Norbert egy másik bűncselekményt is elkövethetett. Még március 21-éről 22-ére virradó éjszaka befeszítette az egyik megyeszékhelyi söröző ajtaját, és a szórakozóhelyről pénzt és italt tulajdonított el.

Hasonló cikkünk:  A rendőrség cáfolja a TV2 riportjának állításait egy kiskőrösi ügyben
Hasonló cikkünk:  A bajai fegyveres rabló zsákmány nélkül menekült, a rendőrök elfogták

Az elfogatóparancs alapján körözött férfit a járőrök 2019. szeptember 28-án 9 óra 20 perckor elfogták. Őt lopás bűntett és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...