fbpx
14.3 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Petőfiváros hivatalos Facebook oldalán csak a Fideszt tolják

- Advertisement -

Gátlástalanul nyomulnak a kormánypárti jelöltek olyan felületeken is, amelyeken elvileg minden politikai oldalnak joga lenne megjelenni. Már, ha valóban szükséges, hogy egy városrészi felületen is kampányolni kell. De ha már így alakult, és a Petőfiváros-Felsőszéktó hivatalos oldalán mennek politikai reklámok, akkor annak minden indulóra ki kellene terjednie. Mert a hivatalos nem állhat ide vagy oda. Annak mindenkiről és mindenkinek szólnia kell. De a petőfivárosi oldal csak a Fidesz-Kdnp összefogás jelöltjeit hirdeti, és természetesen úgy egészében a kormánypártokat. És ez akkor sincs rendben, ha Kósa József leköszönő képviselő áll az oldal mögött ( erre utal a logón lévő tanácsadó testület, amelynek ő az elnöke ). Talán nem kellene megtéveszteni a választókat. Tessék csak levenni onnan a hivatalos szót, és írják helyette oda a Fidesz-Kdnp-t!

Szóval itt kampányol a petőfivárosi fideszes jelölt, saját oldala nincs is. Ráadásul azzal kezdte a kampányt, hogy elődjébe, Kósa Józsefbe jókorákat rúgott bele. Mert tessék csak nézni, mik vannak az ígéretek között!

  • Sok feladat van a körzetben
  • Át kell alakítani a tömegközlekedést
  • Meg kell oldani a csapadékvíz elvezetés
  • Közösségi terek kellenek
  • Modernebbé és élhetőbbé kell tenni a környéket
  • Új időszámítás kezdődik a Petőfivárosban
Hasonló cikkünk:  Király József a közös polgármesterjelöltje a Szövetségnek, a DK-nak, az LMP-nek és az MSZP-nek

Nem lennénk most Kósa József helyében, mert az új jelölt felsorolása azt jelenti, hogy bizony vannak hiányosságok itt, és talán nem is sikerült élhető környéket csinálni ebből a választókerületből. Ráadásul erre egy másik poszttal is ráerősített az újonc. Megírta, hogy még nem is képviselő, de máris el tudta intézni a polgármesternél, hogy a Zápor utca burkolatát kijavítsák. Mert „csak akarni és tenni kell.” Ettől súlyosabb kritikát aligha kaphat Kósa József, ráadásul ez most házon belül történt.

Bodrozsán Alexandra

Megkerestük Bodrozsán Alexandrát, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület itteni jelöltjét, akitől megtudtuk, hogy kért ő is lehetőséget ezen a Facebook oldalon megjelenni, de neki eddig ezt nem engedték meg.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...