fbpx
18 C
Kecskemét
2023. szeptember 26., kedd

FRISS HÍREK

Petőfiváros hivatalos Facebook oldalán csak a Fideszt tolják

Gátlástalanul nyomulnak a kormánypárti jelöltek olyan felületeken is, amelyeken elvileg minden politikai oldalnak joga lenne megjelenni. Már, ha valóban szükséges, hogy egy városrészi felületen is kampányolni kell. De ha már így alakult, és a Petőfiváros-Felsőszéktó hivatalos oldalán mennek politikai reklámok, akkor annak minden indulóra ki kellene terjednie. Mert a hivatalos nem állhat ide vagy oda. Annak mindenkiről és mindenkinek szólnia kell. De a petőfivárosi oldal csak a Fidesz-Kdnp összefogás jelöltjeit hirdeti, és természetesen úgy egészében a kormánypártokat. És ez akkor sincs rendben, ha Kósa József leköszönő képviselő áll az oldal mögött ( erre utal a logón lévő tanácsadó testület, amelynek ő az elnöke ). Talán nem kellene megtéveszteni a választókat. Tessék csak levenni onnan a hivatalos szót, és írják helyette oda a Fidesz-Kdnp-t!

Szóval itt kampányol a petőfivárosi fideszes jelölt, saját oldala nincs is. Ráadásul azzal kezdte a kampányt, hogy elődjébe, Kósa Józsefbe jókorákat rúgott bele. Mert tessék csak nézni, mik vannak az ígéretek között!

  • Sok feladat van a körzetben
  • Át kell alakítani a tömegközlekedést
  • Meg kell oldani a csapadékvíz elvezetés
  • Közösségi terek kellenek
  • Modernebbé és élhetőbbé kell tenni a környéket
  • Új időszámítás kezdődik a Petőfivárosban
Hasonló cikkünk:  A győri közélet már-már egy szatírához kezd hasonlítani

Nem lennénk most Kósa József helyében, mert az új jelölt felsorolása azt jelenti, hogy bizony vannak hiányosságok itt, és talán nem is sikerült élhető környéket csinálni ebből a választókerületből. Ráadásul erre egy másik poszttal is ráerősített az újonc. Megírta, hogy még nem is képviselő, de máris el tudta intézni a polgármesternél, hogy a Zápor utca burkolatát kijavítsák. Mert „csak akarni és tenni kell.” Ettől súlyosabb kritikát aligha kaphat Kósa József, ráadásul ez most házon belül történt.

Hasonló cikkünk:  Szövetség: Sok sikert Dobos Józsefnek a NER-ben!

Bodrozsán Alexandra

Megkerestük Bodrozsán Alexandrát, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület itteni jelöltjét, akitől megtudtuk, hogy kért ő is lehetőséget ezen a Facebook oldalon megjelenni, de neki eddig ezt nem engedték meg.

Hirdetés

Felkapottak

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...