fbpx
14.2 C
Kecskemét
2023. április 1., szombat

FRISS HÍREK

A kecskeméti Fidesz szerint Orbán Viktor köpönyegforgató?

A kecskeméti Fidesz-KDNP összefogás azzal ekézi az ellenzéki pártokat, hogy összefogtak. Mennyire felháborító, hát nem? Úgy látszik, nem igen találnak fogást rajtuk. Folyton ezzel jönnek. Meg most azzal, hogy Lejer Zoltán hazudott a kecskemétieknek ( és így köpönyegforgató a Fidesz szerint ) mert korábban azt mondta, hogy sosem állnak össze ( Jobbik ) koalícióban három párttal: a Fidesszel, az MSZP-vel és a DK-val.

A Szövetség polgármesterjelöltje erről így nyilatkozott a Magyar Hangnak:

„– Ez így van, nem leszünk a koalíciós partnereik.

– De ebben a szövetségben mégis.

– Ez nem koalíció, ez koordináció. Maga a szövetség egy civil egyesület. Bárki a tagja lehet pártoktól függetlenül. És mondom, választási koordinációra szövetkeztünk.”

Ezt tehát tisztázta Lejer Zoltán. Most nézzük meg, miért nevetséges, hogy a Fidesz most ezzel jött elő. Ehhez idézzünk fel egy 1991-es interjúrészletet Orbán Viktortól.

„Az pedig, hogy a kisgazdákkal egy koalícióban legyünk, a legrosszabb álmainkban se kerüljön elő”

Nézzük, mit mondott már az 1998-as országgyűlési választáskor, a második forduló előtt pár nappal Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke arra a televíziós kérdésre, hogy lesz-e Fidesz-FKGP kolaíció.

Hasonló cikkünk:  Jézusnak és Orbánnak is a másik neve Viktor - mondta az ördögűző atya

NEM.

Ez volt a válasz.

Majd Torgyánék visszaléptettek egy csomó jelöltet. Ezzel biztosították a Fidesz győzelmét, amely a kijelentések ellenére koalícióra lépett az FKGP-vel és az MDF-fel. Vagyis azzal támadják most a kecskeméti Fidesz múltfelejtő írnokai az ellenzéket, amit ők már sokkal korábban elkövettek. Ha úgy tetszik, a Fidesz köpönyegforgató párt. És akkor még nem is arról van szó, hogy liberális pártból olyan párttá váltak, amely szitokszóként kezeli a liberálist.

Hasonló cikkünk:  Izsáki út: Nyáron egy nagyobb forgalmi változás várható

Korábbi cikkünkben ezt írtuk:

Közben a Fidesz kecskeméti alakulata továbbra is csak azon tud pörögni, hogy az ellenzék összefogott. Mintha ez bűn vagy tilos lenne. Miközben egy olyan oldalkocsival járják azt a bizonyos félutat, amelyet korábban alaposan kigúnyoltak. De voltak ők az MDF és az FKGP koalíciós partnerei is. Sőt, így hármasban is irányították az országot.  Összefogásról igazán ők tudnak sokat. Rémlik, mintha egy időben az SZDSZ-szel lettek volna különösen jó viszonyban.

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...