fbpx
0.7 C
Kecskemét
2023. február 6., hétfő

FRISS HÍREK

Egykori riporterét fenyegeti perrel a közmédia

Az MTVA ügyvédein keresztül felszólította Balogh Krisztinát, hogy „az MTVA mint jogi személy személyiségi jogait sértő magatartását hagyja abba, illetve (…) magánlevélben, sajnálkozását kifejezve kérjen bocsánatot az MTVA-tól. A magánlevélben járuljon hozzá, hogy az MTVA levelét nyilvánosságra hozhatja” – értesült a 444. Ellenkező esetben az MTVA jogi lépéseket fog tenni.

A közmédia egykori riportere idén augusztusban adott interjút a hírportálnak, amelyben többek között arról, beszélt, hogy házon belül nyílt titok volt, hogy „a kormányzati kommunikációt felügyelő államtitkárságáról küldik meg a használandó paneleket és témákat a szerkesztőségbe” és olyan is volt, amikor nem szólaltathatott meg baloldali vagy liberális alkotókat.

Olyan őrült nagy felelősség nem volt rajtam, mert többnyire fesztiválokról és gyerekprogramokról csináltam anyagokat. De így is kamerába kellett mondanom, hogy mekkora a gyerekvállalási kedv, és meg milyen jó a CSOK, miközben Szabolcsban saját szememmel láttam, hogy aki tényleg rászorul, képtelen felvenni a támogatást. Másik nap szárnyaló keresetekről és világszínvonalú fejlesztésekről beszéltem, miközben a környékünkön mindenki minimálbéren nyomorog, a vonat pedig 20-al vánszorog Szabolcstól Békésig.

Balogh Krisztina az MTVA fenyegetőzésére nyílt levélben válaszolt, ebben azt írta, hogy „Annyira őszintén kérek bocsánatot a cégtől, mint amilyen őszintén igyekszik betartani az MTVA a közszolgálatiság alapelveit”.

Hasonló cikkünk:  Mága Zoltán koncertre mehetnek a tanárok, ugyanis tiszteletjegyet kaphatnak ajándékba

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...