Két új paddal szúrták ki a belvárosiak szemét

0
Olvasói fotó
Hirdetés

Áprilisban még hangos bejelentések közepette ígérte a Belváros önkormányzati képviselője, a fideszes Hörcsök Imre, hogy megszépül a park. Fél év alatt nem jött össze a nagy ígéret.

Olvasói képet kaptunk kedden, amelyen két árválkodó pad látható a kecskeméti Gyenes Mihály téren, “Ennyit sikerült kiizzadni!” megjegyzéssel. A beküldő azt is hozzátette, hogy nap mint nap ott megy át munkába menet, de szemetes nincs a téren, így bajban van, mikor valamit ki szeretne dobni. Azt is írta, hogy a játszótéren bizony sokszor óriási a szemét, és a fák is veszélyesek, korhadtnak tűnnek. Az ágak pedig belógnak a játékokhoz, amelyek így sérülést okozhatnak.

A nagy ligetesedési projekt tehát egyelőre nem jött el a Belváros lakói számára, mint ahogy még sok más sem. Sok helyen a közvilágításra és az út- és járdaburkolatok silány minőségére panaszkodnak. Rengeteg kecskeméti lakos hétköznapját keserítik meg a kátyúk, és a járhatatlanul töredezett járdák.

Bízunk benne, hogy a főtéri cikksorozatunk után a többi közterület képe is jobbá válik a nyilvánosság nyomásának hatására. Mert ugye jönnek a választások október 13-án, vasárnap…

Hirdetés
500 Ft1000 Ft3000 Ft