fbpx
2.2 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Lekapcsolták a tolvajt

- Advertisement -

A kecskeméti rendőrök vádemelést javasolnak a 23 éves kecskeméti férfival szemben.

Egy ismeretlen személy 2018. október 9-ére virradóra az egyik kecskeméti belvárosi társasház nyitott tárolójából különböző elektromos kisgépeket, kézi szerszámokat, egy babakocsit és egy ruhákkal teli bőröndöt lopott.

Egy hónappal később, november 12-én kocsilopásról érkezett bejelentés a rendőrségre. Egy családi ház udvarából egy Suzuki személygépkocsit tulajdonított el valaki úgy, hogy előtte az indítókulcsot az alvó tulajdonos zsebéből kivette.

A rendőrök azt állapították meg, hogy mindkét bűncselekményt ugyanaz a személy követte el. A feltételezett tettest beazonosították, elfogták és 2018. október 17-én őrizetbe vették.

A nyomozás során a rendőrök azt is kiderítették, hogy a gyanúsított egy október elején történt lopással is összefüggésbe hozható. A beszerzett adatok szerint P. Márk akkor egy láncfűrészt, tisztálkodási és konyhai kellékeket, két kosarat és élelmiszert lopott egy tárolóból. Novemberben pedig két kerékpárt tulajdonított el másik két társasházból.

Hasonló cikkünk:  Járai Máté színművész jószolgálati nagykövetként áll a Hirös Rescue Team mellé

Egy lakásba is megpróbált bejutni egy kulccsal még novemberben, azonban ez alkalommal nem járt sikerrel. Egy szomszéd megzavarta, ezért távozott a lépcsőházból, az ingatlanba be sem jutott.

A sorozatosan elkövetett lopásokból, a rendszerességből, illetve az eltulajdonított tárgyak jellegéből arra lehet következtetni, hogy az akkor 22 éves férfi rendszeres anyagi haszonszerzésre törekedett a bűncselekmények elkövetésekor. A többrendbeli lopást így a nyomozók üzletszerűnek minősítették.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...