fbpx
3.7 C
Kecskemét
2023. február 1., szerda

FRISS HÍREK

Lekapcsolták a tolvajt

A kecskeméti rendőrök vádemelést javasolnak a 23 éves kecskeméti férfival szemben.

Egy ismeretlen személy 2018. október 9-ére virradóra az egyik kecskeméti belvárosi társasház nyitott tárolójából különböző elektromos kisgépeket, kézi szerszámokat, egy babakocsit és egy ruhákkal teli bőröndöt lopott.

Egy hónappal később, november 12-én kocsilopásról érkezett bejelentés a rendőrségre. Egy családi ház udvarából egy Suzuki személygépkocsit tulajdonított el valaki úgy, hogy előtte az indítókulcsot az alvó tulajdonos zsebéből kivette.

A rendőrök azt állapították meg, hogy mindkét bűncselekményt ugyanaz a személy követte el. A feltételezett tettest beazonosították, elfogták és 2018. október 17-én őrizetbe vették.

A nyomozás során a rendőrök azt is kiderítették, hogy a gyanúsított egy október elején történt lopással is összefüggésbe hozható. A beszerzett adatok szerint P. Márk akkor egy láncfűrészt, tisztálkodási és konyhai kellékeket, két kosarat és élelmiszert lopott egy tárolóból. Novemberben pedig két kerékpárt tulajdonított el másik két társasházból.

Hasonló cikkünk:  A KTV tegnapi válasza olyan, mint a fehér holló

Egy lakásba is megpróbált bejutni egy kulccsal még novemberben, azonban ez alkalommal nem járt sikerrel. Egy szomszéd megzavarta, ezért távozott a lépcsőházból, az ingatlanba be sem jutott.

Hasonló cikkünk:  A legnagyobb rezsitámogatást Debrecen kapja, de jut Bács-Kiskun vármegyébe is

A sorozatosan elkövetett lopásokból, a rendszerességből, illetve az eltulajdonított tárgyak jellegéből arra lehet következtetni, hogy az akkor 22 éves férfi rendszeres anyagi haszonszerzésre törekedett a bűncselekmények elkövetésekor. A többrendbeli lopást így a nyomozók üzletszerűnek minősítették.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

police.hu

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...