fbpx
9.8 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

"Nincs két Fidesz. Ha a Fideszre szavazol, Borkaira szavazol."

- Advertisement -

Egyrészt a szórakozás volt a központjában a Hírös Családi Pikniknek, másrészt nagyon is a politikáról szólt az esemény. Bármerre jártunk, mindenhol kisebb vagy nagyobb csoportokban beszélték meg az elmúlt hónapokat, és a nagy kérdés pedig az volt: mi várható október 13-án?
A politikai szálakat országosan ismert politikusok erősítették, elsőként Fekete-Győr András, a Momentum elnöke lépett a mikrofonhoz. A politikus elmondta, hogy Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármesterének botránya miatt megnövekedtek az ellenzéki esélyek minden településen.
Tudjuk, hogy Kecskeméten a Matolcsy-klán polgármestere vezeti a várost. De nincs két Fidesz. Ez a Fidesz. 30 évvel ezelőtt, liberális fiatalokként a rendőrállammal, a korrupcióval és az elnyomó pártállammal szemben küzdöttek. Ma pedig ők építettek ki rendőrállamot, ők lopják el a pénzünket, és ők nyomják el Magyarországot. Ennek a Fidesznek mennie kell. Nincs két Fidesz, egy Fidesz van. Győrben borkaiznak, de borkaiznak a többi településen is. Ezeket az embereket el kell küldeni nyugdíjba. Október 14-én reggel Orbán Viktor arra fog ébredni, hogy kevesebb polgármestere, kevesebb képviselője és kevesebb hazugsággyára van, mint a mai napon. – mondta beszédében Fekete-Győr András.
A következő beszédet Gurmai Zita, az MSZP országgyűlési képviselője mondta. Szerinte zajos és mocskos kampányon vagyunk túl.
Sokszor már nem is tudtuk, hogy politikai vetélkedés folyik, vagy valamilyen pornó műsor, ahol a felhőtlen szórakozáshoz közpénzek, uniós fejlesztési pénzek biztosítják a hátteret. A Fidesz jobban teljesít a pornográfiában, mint a politikai vetélkedésben. Mocskolódtak, megzavartak ellenzéki eseményeket és fenyegetőztek. Több település esetében is elhangzott, hogy ha nem a Fidesz nyer, nem lesznek fejlesztések. Azért fenyegetnek, mert félnek. Érzik, hogy a nagy városokban közel van az ellenzéki győzelem. Győr városában sem az a legnagyobb baj a polgármesterrel, hogy egyik napról a másikra pornósztár lett. Ezt beszélje meg a feleségével és a gyóntató papjával, ha olyan nagy kereszténynek tartja magát. A legnagyobb baj az, hogy tisztességtelen. Hogy kéjutazásainak minden pillanatát közpénzek finanszírozzák. Október 13-án győzni fogunk, ha minden demokrata elmegy szavazni és még mozgósít is. Ha ez nem történik meg, veszteni fogunk. Pont. Történet vége. Ezt kell megérteni. – fejtette ki Gurmai Zita.
Varju László , a DK alelnöke is felszólalt a pikniken. Azzal indított, hogy vissza kell venni a városokat és vissza kell szerezni Kecskemétet is.
Borkai Zsolt sokat tett azért, hogy mindenki elmenjen szavazni. Ez a nap mondása is: Ha a Fideszre szavazol, Borkaira szavazol. Amibe most belepillanthattunk Győrben, az minden egyes fideszesnek a látképe. Így néznek ki, így csinálják. Fidesz egyenlő Borkai. Nincs két Fidesz, egy Fidesz van. Nincs jó helyi fideszes. Nincs jó, egyetemépítő Matolcsy-klán. Csak egy van. Elveszik a pénzünket, amelyből a magyar burzsoáziát építik fel. Aki véget akar vetni ennek a világnak, aki szerint nem egyes embereknek kell gazdagodni, hanem mindenkinek – és nem 9000 forintos jótéteményekkel – az menjen el szavazni. Ha elegen ott leszünk, akkor létrejöhet a változás. Szövetség a Hírös Városért Egyesület. Kérem, szavazzanak rájuk! – lelkesített Varju László.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...