fbpx
20.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

Prostituált rabolt ki egy férfit

- Advertisement -

A gyanú szerint egy prostituált és társa rabolt ki egy férfit a 44-es főút mentén. A kecskeméti rendőrök mindkettejüket őrizetbe vették.

Egy 43 éves férfi tett bejelentést a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. október 25-én délben, mert állítása szerint egy főút mellett kirabolták.

A sértett a nyomozóknak elmondta, hogy a 44-es út mentén egy prostituálttal létesített szexuális kapcsolatot anyagi ellenszolgáltatás fejében, ám a helyszínen rövid idővel később személyautóval megjelent egy férfi is, aki a nőnek már kifizetett 4.000 forinton felül további 10.000 forintot követelt tőle. Szavainak egy, a kezében tartott fejszenyéllel adott nyomatékot, így a sértett át is adta a kért összeget, az elkövetők pedig sietve eltávoztak.

A rendőrök rövid időn belül elfogták a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatal nőt és társát, egy 29 éves férfit. A velük szemben indult eljárás során az is kiderült, hogy az autón, amellyel közlekedtek, nem volt rendszám, így a férfit – aki az autót vezette – egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettével is gyanúsítják. A nyomozók mindkettejüket őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Az ügyészség indítványa alapján a bíróság a férfi letartóztatását elrendelte, társát pedig bűnügyi felügyelet alá helyezték.

Hasonló cikkünk:  Gyilkosság történt a Mezei utcában, elfogták a tettest

A nyomozó hatóság az eljárás során vizsgálja további, a prostitúcióval kapcsolatosan felmerült bűncselekmények elkövetésének gyanúját is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...