fbpx
0.7 C
Kecskemét
2023. február 6., hétfő

FRISS HÍREK

Prostituált rabolt ki egy férfit

A gyanú szerint egy prostituált és társa rabolt ki egy férfit a 44-es főút mentén. A kecskeméti rendőrök mindkettejüket őrizetbe vették.

Egy 43 éves férfi tett bejelentést a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. október 25-én délben, mert állítása szerint egy főút mellett kirabolták.

A sértett a nyomozóknak elmondta, hogy a 44-es út mentén egy prostituálttal létesített szexuális kapcsolatot anyagi ellenszolgáltatás fejében, ám a helyszínen rövid idővel később személyautóval megjelent egy férfi is, aki a nőnek már kifizetett 4.000 forinton felül további 10.000 forintot követelt tőle. Szavainak egy, a kezében tartott fejszenyéllel adott nyomatékot, így a sértett át is adta a kért összeget, az elkövetők pedig sietve eltávoztak.

A rendőrök rövid időn belül elfogták a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatal nőt és társát, egy 29 éves férfit. A velük szemben indult eljárás során az is kiderült, hogy az autón, amellyel közlekedtek, nem volt rendszám, így a férfit – aki az autót vezette – egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettével is gyanúsítják. A nyomozók mindkettejüket őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Az ügyészség indítványa alapján a bíróság a férfi letartóztatását elrendelte, társát pedig bűnügyi felügyelet alá helyezték.

Hasonló cikkünk:  A rendőrség cáfolja a TV2 riportjának állításait egy kiskőrösi ügyben
Hasonló cikkünk:  Ellopták az autót, majd elaludtak benne

A nyomozó hatóság az eljárás során vizsgálja további, a prostitúcióval kapcsolatosan felmerült bűncselekmények elkövetésének gyanúját is.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...