fbpx

FRISS HÍREK

Véget ért a kampány, üres a polgármesteri naptár

- Advertisement -

A választás előtt jeleztük, hogy hirtelen megsokasodtak azok az események a városban, amelyeken a polgármester és/vagy a fideszes képviselők vesznek részt. Heti húsznál is több esemény jellemezte a hajrát . Természetesen a zsebmédia tudósított is a legtöbbről. Erre a hétre azonban nem kaptuk meg a szokásos listát a városháza sajtósától, ezért megkérdeztük, mi történt. Azt a választ kaptuk, hogy ezen a héten nem történt semmi. A következőre is eddig csak a közgyűlés alakuló ülése van beírva. Vagyis pont úgy fest, hogy igyekeztek mindent a választás elé bezsúfolni, hogy minél több szereplési lehetősége legyen a kormánypártiaknak.

Így történhetett meg, hogy a kadafalvi felújított óvoda ötödik évét is megünnepelték nem sokkal a választás előtt, pedig ekkor már 5 és fél éves volt az új épület. Annak idején márciusban adták át a fejlesztést.

Hasonló cikkünk:  Kezdődik a Tavaszi Fesztivál, mellyel búcsúzik a Bohém Fesztivál

Azt is megtudtuk a válaszlevélből, hogy mostantól nem lesz előre elkészített táblázat. Ebben egyébként minden olyan esemény benne volt korábban – függetlenül attól, hogy ki szervezte – ahol a városháza illetve a közgyűlés prominensei megjelennek. Ezután csak a saját szervezésű ( tehát nyilván önkormányzati ) események lesznek kiküldve a sajtónak egyenként, az esemény előtt.

Majd meglátjuk, hogy működik ez a gyakorlatban. Bízunk benne, hogy nem arra megy ki a változás, hogy a körzeteket elnyert ellenzéki képviselők megjelenéseit elrejtsék a sajtó és a lakosság elől, és csak a jól megválogatott programokra hívják fel a figyelmet.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...