fbpx
14 C
Kecskemét
2022. október 1., szombat

FRISS HÍREK

Véget ért a kampány, üres a polgármesteri naptár

A választás előtt jeleztük, hogy hirtelen megsokasodtak azok az események a városban, amelyeken a polgármester és/vagy a fideszes képviselők vesznek részt. Heti húsznál is több esemény jellemezte a hajrát . Természetesen a zsebmédia tudósított is a legtöbbről. Erre a hétre azonban nem kaptuk meg a szokásos listát a városháza sajtósától, ezért megkérdeztük, mi történt. Azt a választ kaptuk, hogy ezen a héten nem történt semmi. A következőre is eddig csak a közgyűlés alakuló ülése van beírva. Vagyis pont úgy fest, hogy igyekeztek mindent a választás elé bezsúfolni, hogy minél több szereplési lehetősége legyen a kormánypártiaknak.

Így történhetett meg, hogy a kadafalvi felújított óvoda ötödik évét is megünnepelték nem sokkal a választás előtt, pedig ekkor már 5 és fél éves volt az új épület. Annak idején márciusban adták át a fejlesztést.

Hasonló cikkünk:  Szeptemberben együtt közlekedünk - a KecsUP havi főtémája a kecskeméti közlekedés 

Azt is megtudtuk a válaszlevélből, hogy mostantól nem lesz előre elkészített táblázat. Ebben egyébként minden olyan esemény benne volt korábban – függetlenül attól, hogy ki szervezte – ahol a városháza illetve a közgyűlés prominensei megjelennek. Ezután csak a saját szervezésű ( tehát nyilván önkormányzati ) események lesznek kiküldve a sajtónak egyenként, az esemény előtt.

Hasonló cikkünk:  Sokat várt a babára a kerekesszékes házaspár, most teljes a boldogságuk

Majd meglátjuk, hogy működik ez a gyakorlatban. Bízunk benne, hogy nem arra megy ki a változás, hogy a körzeteket elnyert ellenzéki képviselők megjelenéseit elrejtsék a sajtó és a lakosság elől, és csak a jól megválogatott programokra hívják fel a figyelmet.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...