fbpx
4.9 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Eddig tartott Zoran Kuntics ideje Kecskeméten

- Advertisement -

Változás történt a labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Kecskeméti TE szakmai stábjában, Zoran Kuntics vezetőedző közös megegyezéssel távozott a klubtól – számolt be róla a kecskemétiek honlapja.

Zoran Kuntics nyáron az Ózd kispadját elhagyva érkezett a Kecskeméthez, de mindössze 15 NB III-as bajnokin dirigálhatta az együttest. Az év hátralévő részében megbízott edzőként Farkas István irányítja a csapatot, amelyre két bajnoki vár még, előbb a Dabas-Gyón ellen idegenben lép pályára, majd az RKSK ellen hazai pályán zárja az őszt.

A klubvezetőség szeretné minél előbb megtalálni a megfelelő személyt a vezetőedzői posztra, aki a már kialakult szakmai stábbal dolgozhat majd tovább. A stáb egy személlyel bővül is, Pályi Nagy Zsolt személyében a kecskeméti akadémia kötelékéből erőnléti edző csatlakozik.

Hasonló cikkünk:  Emberhátrányban tudott egyenlíteni Lakitelek Nyárlőrincen (galériával)

A Kecskemét 15 forduló után 18. ponttal az NB III Közép-csoportjában a 9. helyen áll.

nso.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...