fbpx
-3.5 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Eddig tartott Zoran Kuntics ideje Kecskeméten

- Advertisement -

Változás történt a labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Kecskeméti TE szakmai stábjában, Zoran Kuntics vezetőedző közös megegyezéssel távozott a klubtól – számolt be róla a kecskemétiek honlapja.

Zoran Kuntics nyáron az Ózd kispadját elhagyva érkezett a Kecskeméthez, de mindössze 15 NB III-as bajnokin dirigálhatta az együttest. Az év hátralévő részében megbízott edzőként Farkas István irányítja a csapatot, amelyre két bajnoki vár még, előbb a Dabas-Gyón ellen idegenben lép pályára, majd az RKSK ellen hazai pályán zárja az őszt.

A klubvezetőség szeretné minél előbb megtalálni a megfelelő személyt a vezetőedzői posztra, aki a már kialakult szakmai stábbal dolgozhat majd tovább. A stáb egy személlyel bővül is, Pályi Nagy Zsolt személyében a kecskeméti akadémia kötelékéből erőnléti edző csatlakozik.

Hasonló cikkünk:  Az Origo szerint arról is a kecskeméti "botránypálya" tehet, hogy a Genk ellen sem nyert a Fradi

A Kecskemét 15 forduló után 18. ponttal az NB III Közép-csoportjában a 9. helyen áll.

nso.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...