fbpx
2.2 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Csányi Sándor: Orbán miatt nincsenek oligarchák

- Advertisement -

HVG karácsonyi számának előzetese szerint Csányi Sándor
Orbán Viktort okosnak tartja, örül, hogy Palkovics László felel a szakképzésért. Az OTP-vezér az interjúban azt is elárulta, neki soha nem kellett nemet mondania arra, hogy egy „fillér támogatást” is adjon a Fidesznek, „vagy hitelt bárkinek, mert nem volt ilyen kérés”.

Csányi Sándor a kérdésre, bosszantja-e az oligarchák villámgyors gazdagodása, azt felelte, a kifejezést „mindenki rosszul használja”. Az oligarcha „valójában olyan gazdag embert jelent”, aki képes a  politikát befolyásolni.

Mondjon nekem egy embert Magyarországon, aki képes befolyásolni Orbán Viktort vagy a Fideszt!

Szerinte jövőre lassú korrekció jön az ingatlanpiacon, drámai változás nem. Sokakat rosszul érintő mértékű kamatemelésre nem számít, de úgy véli, az, hogy a gazdaság túlságosan kitett az autóiparnak, még okozhat problémákat. Csányi arról is beszélt az interjúban, hogy nem lepte meg az önkormányzati választás eredménye, a CEU vagy az MTA ügyére pedig azért nem akart reagálni, mert „nem használt volna a bank érdekének, ha ilyen háborúkban elmondom a véleményemet”.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...