fbpx
-0.5 C
Kecskemét
2022. január 19., szerda

FRISS HÍREK

Előkerültek a lopott tárgyak

Kerékpárlopás miatt tett feljelentést 2019. január 29-én kora délután egy kecskeméti nő a helyi rendőrkapitányságon. A rendelkezésre álló adatok szerint a délelőtt folyamán ismeretlen tettes az egyik megyeszékhelyi családi ház bekerített udvaráról eltulajdonított egy – hozzávetőleg 50.000 forint értékű – lezárt biciklit.

Néhány hét múlva újabb két kerékpár tűnt el Kecskemét központjából. Az egyik áruház tárolójából két összezárt biciklit lopott el valaki úgy, hogy a lakatot levágta.

Az eljárás során beszerzett adatok szerint mind a két esetben ugyanaz a személy volt a tolvaj. Őt beazonosították és gyanúsítottként hallgatták ki többrendbeli lopás miatt. A 25 éves V. Zsolt beismerő vallomást tett.

Az ellopott bicikliket a rendőrök megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosoknak.

Hasonló cikkünk:  Belehalt a sérüléseibe a magyar raliversenyző, miután fának csapódott Kecskeméten

A gyanúsított azonban nem csak kerékpárlopásokra „szakosodott”. A nyomozás adatai szerint március 14-én társával együtt bemászott egy Bács-Kiskun megyei méhtelep területére, ahonnan vashulladékot és rézkábelt tulajdonítottak el. Az ellopott tárgyakat ezután visszavitték a sértett céghez értékesítésre. Az átvevő munkatárs azonban felismerte az általuk felaprított vasat, ezért a férfiakat feljelentették. A történtek miatt V. Zsoltot és társát, a 27 éves S. Róbertet lopás bűntettével gyanúsítják megalapozottan a rendőrök.

Hasonló cikkünk:  Besurrant és az alvó sértett mellett emelte el értékeit

A szabadlábon védekező kecskeméti férfiak ügyében a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban – vádemelési javaslattal – átadta az illetékes ügyészségnek.

police.hu

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...